Life

Mihai Trăistariu, detalii cutremurătoare despre mama sa. Ce semn divin a primit artistul

Mihai Trăistariu nu și-a uitat mama, care a decedat în anul 2006, după ce a fost diagnosticată cu ciroză hepatică. Artistul își amintește mereu de cea care l-a adus pe lume.
23.11.2021 | 18:40
Mihai Traistariu detalii cutremuratoare despre mama sa Ce semn divin a primit artistul
Mihai Trăistariu, dezvăluiri șocante. Ce are de gând să facă cântărețul legat de regretata sa mamă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul muzician a oferit detalii cutremurătoare despre femeia care l-a născut, mărturisind că a primit semne de la ea. Vedeta și-ar dori să o aibă din nou alături.

În aceste condiții artistul s-a gândit la un lucru care momentan nu este posibil, dar asta nu înseamnă că va renunța la idee. Vrea să-și cloneze mama.

ADVERTISEMENT

A iubit-o enorm și a știut să-i spună cuvinte frumoase, Mihai Trăistariu fiind extrem de atașat de mama sa. Din păcate, câștigătorul de la Eurovision și-a pierdut și tatăl, pe când avea 17 ani.

Mihai Trăistariu, dezvăluiri șocante. Ce are de gând să facă cântărețul legat de regretata sa mamă

„Mama mea iubise medicina, științele exacte. Mama m-a luat deoparte și mi-a spus că sunt un pic diferit și că nu trebuie să mă pierd.

ADVERTISEMENT

Pe mama am iubit-o foarte mult și îmi spunea mereu că eu sunt prelungirea ei. Am avut discuții despre asta, i-am zis să îmi trimită un semn dacă există ceva dincolo.

Am întrebat-o dacă o pot clona, mi-a dat acceptul și mi-a oferit mai multe smocuri de păr. Le am acasă. Momentan nu este posibil.

ADVERTISEMENT

Se întâmplă niște lucruri ciudate, organele poate nu o să funcționeze. Eu chiar dacă mi-aș clona mama, o ia de la bebeluș, o să fie mai mică ca mine.

Sunt dezbateri pe tema asta, nu știu cât ar fi de adevărat”, a mărturisit Mihai Trăistariu în show-ul „Vorbește lumea”, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu, regret uriaș legat de mama sa, Natalia

Natalia Antohi, așa cum o chema înainte de căsătorie pe mama vedetei, a murit la numai două zile după succesul lui Mihai Trăistariu de la Eurovision. Era de mai multe zile în comă.

Marele regret al artistului legat de cea mai dragă ființă din viața sa este acela că nu a făcut o piesă cu ea, mai ales că femeia avea talent și chiar a participat la concursul „Steaua fără nume”.

ADVERTISEMENT