Life

Mihai Trăistariu, propunere indecentă explicită de la un cuplu: ”Eu am stârnit”

Mihai Trăistariu a primit o invitație indecentă de la admiratorii săi. Ce i-a propus un cuplu celebrului cântăreț și ce reacție a avut acesta.
24.10.2023 | 15:55
Mihai Traistariu propunere indecenta explicita de la un cuplu Eu am starnit
Mihai Trăistariu, propunere indecentă. Sursa foto/instagram.com. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a primit de-a lungul timpului mai multe mesaje care conțineau invitații deocheate. În exclusivitate pentru FANATIK, artistul a dezvăluit care este cea mai șocantă propunere primită. Dar și mai important, dacă a acceptat-o sau nu.

Mihai Trăistariu, adulat de fani: “Nu am fost ușă de biserică”

Artistul recunoaște că a avut o perioadă mai zbuciumată în viața sa. Iar în aceea perioadă, primea destul de des mesaje și fotografii mai indecente de la fani. Chiar de curând, artistul a postat o fotografie cu mâna unei domnișoare pe care e scris numele lui.

ADVERTISEMENT

“Am primit o poză de la cineva de curând cu numele meu scris pe mână. Eu primesc tot timpul nebunii de genul acesta de la fete. Probabil e o fană, cred că și-a scris cu marker numele meu. Am primit și cu ‘Te iubesc’. Am primit și de la elevi, din timpul orelor, cu pancarde pe care scria ‘Mihai, te iubim!’

Eu le mai postez uneori. Am primit și propuneri indecente. Nici eu nu am fost ușă de biserică și m-am promovat mai obraznic o perioadă. Am primit poze deocheate, de-a dreptul.

ADVERTISEMENT

A trebuit să le iau ca atare, să îmi asum. Până la urmă eu le-am stârnit, a fost vina mea, nu a lor. Dar în ultima vreme nu am mai primit poze obraznice. Mai mult așa, cu inimioare, cu ‘Te iubesc’”, a declarat Mihai Trăistariu pentru FANATIK.

Cine l-a invitat la cafea pe celebrul artist: “Sunt liber să fac ce vreau”

Interpretul este singur și liber să onoreze orice invitație îi este lansată. De curând, Mihai Trăistariu a fost invitat la o cafea de o domnișoară cu talent la rime. Iar artistul a acceptat cu mare drag. Nu de alta, dar fiindcă e singur, nu trebuie să dea raportul nimănui. Asta deocamdată, în cazul în care nu îi va pica cu tronc domnița poetă.

ADVERTISEMENT

“Mă mai cheamă fetele și la câte o cafea. Chiar azi dimineață am primit o invitație la cafea de la o poetă. I-am zis că vin. Nu m-am ferit. S-a mirat că am acceptat să ies cu ea, nu prea îi venea să creadă.

Eu oricum sunt singur acum, nu mă controlează nimeni. Nu mă restricționează ceva sau cineva să ies dacă vreau. Eu nu mai am o relație din luna decembrie, anul trecut, sunt liber să fac ceea ce vreau. Dacă îmi place persoana respectivă și am timp, ies cu drag”, a mai spus interpretul.

ADVERTISEMENT

Propunerea șocantă pe care a primit-o Mihai Trăistariu de la un cuplu: “Mi-e rușine”

Artistul ne-a dezvăluit care este cea mai deocheată propunere pe care a primit-o de-a lungul timpului. Ne-a spus că invitația cu pricina a fost făcută chiar de un cuplu de admiratori. Aceștia au fost cazați la unul dintre apartamentele sale. Iar apoi i-au trimis niște poze indecente, însoțite și de o propunere, la fel de indecentă.

“Cea mai ciudată propunere pe care am primit-o a fost de la niște swingeri. Să dormim toți 3. Mi-a scris că ei sunt mari admiratori ai mei, iar vara trecută au fost cazați la apartamentul meu. Mi-au trimis poze cu ei dezbrăcați, din apartamentul meu de la malul mării.

M-au întrebat dacă aș vrea să avem o experiență comună. Eu am comunicat puțin cu ei, pentru că discutam cu ei despre cazare. Apoi s-a transformat în altceva discuția, dar nu am dat curs. Ei îmi mai scriu la câteva luni, să vadă dacă m-am răzgândit.

Nu am cedat, eu am o jenă la capitolul acesta. Nu mă deranjează, dar nu e stilul meu să fac așa ceva, în 3 persoane. Mi-e rușine, nu mi se mai pare că există intimitate. Asta a fost cred cea mai stranie propunere pe care am primit-o”, a mai declarat Mihai Trăistariu pentru FANTIK.

ADVERTISEMENT