Life

Mihai Trăistariu, sincer în privința șanselor României la Eurovision 2022. “Nimeni nu pariază pe noi”

Mihai Trăistariu crede că nici anul acesta România nu va avea nicio șansă să prindă un loc în marea finală Eurovision 2022. Artistul este nemulțumit de felul în care sunt alese piesele.
05.03.2022 | 10:30
Mihai Traistariu sincer in privinta sanselor Romaniei la Eurovision 2022 Nimeni nu pariaza pe noi
Mihai Trăistariu, sincer în privința șanselor României la Eurovision 2022. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Finala Eurovision România 2022 are loc sâmbătă, 5 martie, de la ora 21.00. Mihai Trăistariu, cel care a obținut locul 4 în finala concursului de la Atena din 2006, susține că anul acesta România nu are nicio piesă potrivită pentru concursul care se va desfășura la Torino.

Mihai Trăistariu, sincer în privința șanselor României la Eurovision 2022. “Nimeni nu pariază pe noi”

Sâmbătă seara se va afla cine reprezintă România la Eurovision 2022. Inițial, la selecția Eurovision România au fost înscrise 46 de piese, iar 10 au ajuns în finală. Mihai Trăistariu este însă sceptic în privința șanselor României de a câștiga un loc bun în finala de la Torino. Artistul care în anul 2006 a câștigat locul 4 cu piesa Tornero spune că nicio piesă românească nu va avea succes.

ADVERTISEMENT

Cântărețul este nemulțumit de felul în care s-a desfășurat Selecția Națională și spune că piese bune au fost scoase din competiție.

“Părerea mea este că ar trebui să se renunțe la aceste jurii, pentru că un jurat este subiectiv. Ba e un compozitor și îl depunctează pe unul dintre concurenți pentru că nu i-a cântat piesa, ba îl cunoaște și sunt prieteni, ba nu-l suportă pe un artist și nu vrea să-i dea 12 puncte sau poate nu-l vrea din nou la Eurovision. 

ADVERTISEMENT

Așa a fost cu Cezar Ouatu, pe care nu ai cum să nu-l bagi în Finala Eurovision! Aici au fost răzbunări.”, a declarat cântărețul pentru OKmagazine.ro. 

Mihai Trăistariu consideră că niciuna dintre cele 10 piese care au intrat în Finala Eurovision România 2022 nu are nicio șansă în competiția de la Torino.

ADVERTISEMENT

“Ce a rămas acum în finală nu mi se pare nimic wow. Părerea mea de ‘guru’ e că nu avem o piesă în acest an care să se califice în finala mare. Deci eu pot să pun pariu că, din nou, pentru a patra oară, România nu se califică în finala Eurovision. Nimeni nu pariază pe noi”, a mai spus artistul.

Chiar dacă Eurovision este concursul său de suflet, Mihai Trăistariu a decis ca anul acesta să nu participe la preselecție în ciuda faptului că avea pregătite 50 de piese.

ADVERTISEMENT