Life

Mihai Trăistariu s-a hotărât. “Trebuie să mă înscriu în 2022 la Eurovision!”

Mihai Trăistariu este mai hotărât ca niciodată. În 2022 vrea să câștige premiul cel mare la Eurovision.
23.05.2021 | 16:37
Mihai Traistariu sa hotarat Trebuie sa ma inscriu in 2022 la Eurovision
Mihai Trăistariu s-a hotărât. “Trebuie să mă înscriu în 2022 la Eurovision!” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu regretă că nu s-a înscris la celebrul concurs. Cântărețul a criticat mai întâi echipa Eurovision România, iar după ce a văzut cine a câștigat marea finală s-a enervat cumplit.

Trăistariu a anunțat că a decis să meargă în 2022 la Eurovision și să câștige premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu s-a hotărât. Vrea premiul cel mare!

Mihai Trăistariu a fost nemulțumit de prestația echipei Eurovision România, după ce Roxen nu s-a calificat în finală. S-a enervat însă și mai tare după ce a văzut că reprezentanții Italiei au luat marele premiu fiind preferații publicului. Cântărețul a postat un mesaj acid pe pagina sa de socializare în care face și marele anunț. Anul următor nu se mai lasă. Va participa din nou la Eurovision, iar de această dată promite că va lua premiul cel mare.

“Eurovision. Finala. Surpriză totală. Ca și în anul meu – 2006 – rockerii din toată lumea s-au coalizat și Italia a câștigat. Nu era în Top 10 la mine însă, am simțit că sunt artiști. Am simțit că ar putea câștiga.

ADVERTISEMENT

P. S.: Decizia mea e simplă! TREBUIE să mă înscriu în 2022 la Eurovision!

Mi-am jurat că voi face tot ce-mi stă în putință să câștig locul I la CEL MAI MARE CONCURS DE MUZICĂ DE PE PĂMÂNT. Aștept piesa aia … cea mai tare! Un … Tornero la pătrat! Găsim? Hai! Curaj, compozitorilor!”, a scris Mihai Trăistariu.

Atac la echipa Eurovision România

De criticile lui Mihai Trăistariu nu a scăpat nici delegația României. Acesta spune că de mulți ani compozitorii și artiștii români sunt făcuți “terci”. Cântărețul este nemulțumit de modul în care se face selecția națională.

ADVERTISEMENT

“Nu e de mirare că Roxen nu s-a calificat în finală! În sondaje picase rău de tot după ultimele repetiții postate pe net. Încă un an în care delegația a ales doar … PLIMBAREA … în loc să meargă la concurs!!! Și nu orice concurs! Eurovision e CEL MAI MARE CONCURS MUZICAL DE PE PLANETA PĂMÂNT.

Rușine, echipei Eurovision!!! Ați monopolizat de câțiva ani selecția națională și faceți terci din artiștii și compozitorii români. O să vi se întoarcă. Toate se întorc! Ca un bumerang! Fiecare pasăre … pe limba ei piere.

ADVERTISEMENT

Un lucru e clar! România are nevoie de o Selecție națională. Mereu. În fiecare an. Noi nu ne comparăm cu țările care-și desemnează un artist din oficiu.”, a spus artistul.

În anul 2006, Mihai Trăistariu s-a clasat pe locul patru cu melodia „Tornero”. După concurs, melodia sa a devenit hit în Europa. În ultimii ani, artistul a declarat în repetate rânduri că este dezamăgit de concurs.

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT