Life

Mihai Trăistariu sare în sus când vine vorba despre Eurovision

Subiectul concursului Eurovision, la care tot vrea să participe cu un entuziasm demn de cauză, îl face pe Mihai Trăistariu să încerce toate emoţiile posibile.
18.02.2018 | 16:00
Mihai Traistariu sare in sus cand vine vorba despre Eurovision

Anul trecut, când Mihai Trăistariu a participat la competiţie, nu a avut foarte mult noroc. Artistul a mărturisit că i-a fost de-a dreptul frică de juriu. „Suntem colegi şi eu habar n-am: ăla mă urăşte, oare? Ăla mă place? Anul trecut, au fost în juriu Luminiţa Anghel, Paula Seling… Şi ziceau: «Mihai, ai cântat perfect! 8!» Deci, aşa făceau! Sau, Paula: «Sunt fana ta din copilărie! 8!» (…) Deci, e greu cu juriul. Oameni care te plac, de întâlneşti, te pupi cu ei la concerte şi, după aia: pac!”, a explicat Trăistariu, supărat pe faptul pe notele mici şi pe colege.

De data aceasta, cântăreţul e acuzat de o echipă de compozitori scandinavi că nu ar fi respectat înţelegerea iniţială, conform căreia românul ar fi trebuit să participe la preselecţii cu o piesă compusă de ei, în care ar fi investit 6.000 de euro. El a concurat cu altă piesă la preselecţia din 28 ianuarie.

„În acest an am primit 35 de piese de la străini şi una de la un român (Mihai Pocorschi). Am ales două dintre ele, care mi s-au părut foarte reuşite. A mai sosit una, «Heaven». De la prima ascultare am realizat că asta va fi piesa mea pentru Eurovision 2018 şi le-am abandonat pe celelalte două”, a declarat Trăistariu.

În ultimii ani, Mihai Trăistariu a făcut o adevărată obsesie din ceea ce el consideră a fi nedreptăţi care i se fac – a acuzat TVR de fraudă sau pe Liana Stanciu că favorizează o trupă.

În acest an, solistul speră să aibă mai mult succes şi să reprezinte România la concursul Eurovision din Portugalia, care va avea loc în perioada 8-12 mai 2018.

Tags: