Life

Mihai Trăistariu și Carmen Rădulescu au făcut show inedit pe ritm de manele. Ce piesă au interpretat cei doi artiști

19.09.2020 | 21:43
Mihai Traistariu si Carmen Radulescu au facut show inedit pe ritm de manele Ce piesa au interpretat cei doi artisti
ADVERTISEMENT

Îndrăgiții soliști, Carmen Rădulescu și Mihai Trăistariu, au uimit publicul cu interpretarea uneia dintre cele mai celebre manele. Cei doi au făcut un show de senzație în cadrul emisiunii prezentate de Mirela Vaida, ,,Acces Direct”.

Cele două voci au schimbat registrul muzical pentru câteva minute și au oferit un cover de excepție al piesei interpretate de Adrian Minune, Așa sunt zilele mele, spre deliciul publicului.

ADVERTISEMENT

Carmen Rădulescu și Mihai Trăistariu au dovedit că talentul lor depășește barierele oricărui stil muzical, iar vocile lor s-au pliat perfect pe ritm de manele, chiar dacă cei doi și-au ieșit din zona de confort.

Mihai Trăistariu și Carmen Rădulescu, un duet nemaiîntâlnit

Deși nimeni nu s-ar fi așteptat la o astfel de interpretare, Mihai Trăistariu și Carmen Rădulescu le-au dovedit fanilor că ar fi putut fi și soliști de manele.

ADVERTISEMENT

Aceștia au acceptat provocarea dată de ,,Acces Direct” de a-și schimba stilul muzical pentru câteva minute, iar ce a urmat, i-a uimit pe toți. Cele două voci de aur au cântat în direct melodia ,,Așa sunt zilele mele”, aparținând lui Adrian Minune. Vezi video aici.

”A fost o mare provocare”, a spus solista Carmen Rădulescu, surprinsă, la rândul ei, de efectul creat.

ADVERTISEMENT

În timp ce Carmen a acceptat provocarea emoționată, dar curioasă, Mihai a mărturisit că s-a temut să cânte piesa, simțind o oarecare jenă.

”Eu am avut mereu o jenă sa cânt asta, dar am făcut-o acum. Maneaua e gata.” a spus solistul înainte să interpreteze îndrăgita melodie.

ADVERTISEMENT

Se pare că, deși nu s-au gândit niciodată să cânte în direct o astfel de piesă și într-o asemenea formulă, celor doi au făcut un show impresionant și au uimit o țară întreagă.

 

ADVERTISEMENT