Life

Mihai Trăistariu, tot mai hotărât să-și cloneze mama: “O visez de 10 ori pe an”

Mihai Trăistariu este tot mai hotărât să-și cloneze mama. Cântărețul o visează des pe femeia care i-a dat viață.
08.09.2022 | 09:22
Mihai Traistariu tot mai hotarat sasi cloneze mama O visez de 10 ori pe an
Mihai Trăistariu vrea să-și cloneze mama. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a fost marcat de moartea mamei sale, care s-a stins din viață cu 16 ani în urmă, însă artistul se gândește să o cloneze.

Mihai Trăistariu, tot mai hotărât să-și cloneze mama

Mama cântărețului a decedat acum 16 ani, la puțin timp după ce acesta s-a întors de la Eurovision 2006, care a avut loc la Atena, iar România a obținut locul patru.

ADVERTISEMENT

Solistul nu poate trece peste pierderea celei care i-a dat viață și vrea să o cloneze, atunci când acest lucru va fi posibil.

Artistul o visează destul de des pe mama lui, chiar și de 10 ori pe an. Acesta are momente în care vorbește prin casă și i se adresează femeii care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

În 2006, înainte să moară, Mihai Trăistariu i-a spus mamei sale să-i dea un semn atunci când nu va mai fi, iar după două săptămâni a murit.

Solistul făcea tot posibilul să o contacteze, iar atunci când auzea câte un zgomot prin casă credea că e de la mama lui.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată când ajunge la Piatra Neamț, orașul său natal, artistul vizitează mormântul mamei sale și stă acolo ore întregi.

Atunci când mama lui se afla pe patul de spital, Mihai Trăistariu i-a tăiat un fir de păr. Interpretul s-a gândit atunci că o va clona atunci când acest lucru va fi legal.

ADVERTISEMENT

“O visez de 10 ori pe an, de 16 ani de când a murit! Mi se pare straniu. Cred că am visat-o de vreo 70-80 de ori.

Acum vreo șapte-opt ani am visat că mi-a zis că, dacă vreau să câștig Eurovison, trebuie să mă îmbrac în alb! (…)

I-am tăiat, pe patul de spital, înainte de a muri un fir de păr. I-am zis că o clonez când se va putea! Deocamdată nu e legală clonarea!

Mai vorbesc cu ea atunci când merg la cimitir, o dată pe an, atunci când am concert la Piatra Neamț. Vorbesc și prin casă, poate-poate aude!”, a declarat cântărețul pentru click.ro.

Mihai Trăistariu, despre relația cu tatăl său

Fostul reprezentant al României la Eurovision și-a pierdut și tatăl, însă nu a fost la fel de afectat. Artistul a avut o relație tensionată cu tatăl său, care era adesea violent.

“Mi-am iubit mult mama. De tata mi-a fost frică. Era violent. Urla și o bătea zilnic. Fără excepție. Regret că n-a trăit până azi. L-aș fi potolit cu siguranță.”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Recent, solistul a făcut alte declarații care i-au șocat pe internauți. Mihai Trăistariu se gândește să se criogeneze atunci când va înainta în vârstă.

Cântărețul vrea să trăiască în viitor și speră că se va putea criogena pentru a prinde și alte vremuri.

ADVERTISEMENT