Life

Mihai Trăistariu nu și-a mai cumpărat nimic de 2 ani: ”Eu trăiesc la ora asta cu 3.000 de lei”

Mihai Trăistariu (42 de ani) are probleme serioase cu banii. Fostul component al formației Valahia a mărturisit cu ce se confruntă de aproximativ 2 ani.
18.01.2022 | 16:36
Mihai Traistariu nu sia mai cumparat nimic de 2 ani Eu traiesc la ora asta cu 3000 de lei
Mihai Trăistariu, probleme serioase cu banii. Nu și-a mai cumpărat nimic de 2 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul este tot mai strâmtorat când vine vorba de partea financiară, precizând că a ajuns să trăiască cu o sumă modică. În plus, nu și-a mai cumpărat nimic de 2 ani.

3.000 de lei este suma pe care o are la dispoziție în fiecare lună vedeta originară din Constanța, în ciuda faptului că produce 10.000 de lei. Mihai Trăistariu are o rată la bancă de 7.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Solistul are cheltuieli foarte mari și este nevoit să-și ajute și ceilalți frați. Acesta este motivul pentru care în ultima perioadă nu a mai investit deloc la capitolul haine.

Mihai Trăistariu, probleme serioase cu banii. Nu și-a mai cumpărat nimic de 2 ani

Mihai Trăistariu nu și-a mai achiziționat niciun obiect vestimentar de o perioadă foarte lungă de timp, mărturisind că a păstrat în garderobă numai haine esențiale.

ADVERTISEMENT

M-am strâmtorat cu totul la bani. Eu trăiesc la ora asta cu 3000 de lei pe luna. Produc 10 000 de lei pe luna și 7000 lei am rata la bancă! Mi se pare foarte puțin!

Bag benzină, întreținerea vine, chiria e mare, gazul, ați văzut, a venit 24 milioane luna asta. Cheltuieli mari, în doi ani de zile nu mi-am mai cumpărat nici o haină. Am patru frați, le-am mai dat și lor.

ADVERTISEMENT

Am păstrat doar esențialul. Mai am vreo 50 de cămăși, vreo 20 de perechi de pantaloni și le tot combin și eu să zică lumea că sunt noi. Dar haine noi, ciuciu!”, a mărturisit Mihai Trăistariu pentru click.ro.

Mihai Trăistariu face economie drastică. A renunțat la hainele de firmă

În plus, a renunțat de mult la hainele de firmă și face economie drastică, dovadă că-și achiziționează numai obiecte vestimentare esențiale și indispensabile.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea vedeta susține că s-a îngrășat în ultimele luni. Cântărețul a luat 7 kilograme în plus, deși spune că îi plăcea mai mult când era mai slab.

„Umblu cu o cămașă veche pe mine! Îi sare și nasturele pentru că m-am îngrășat 7 kilograme! Am făcut colăcei, șuncuțe! Sunt mai rotund așa la față, dar mie îmi place că eram prea slab. 

Fac economie, la sânge, nu-mi mai cumpăr haine de firmă. Am luat un sacou chinezesc de pe net, când a ajuns era mic, mă strângea.

A trebuit să-l dau la croitoreasă. Acum nu-mi mai cumpăr decât chiloți și ciorapi”, a mai spus Mihai Trăistariu, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT