Life
notix pixel id

Mihai Trăistariu, veste importantă despre familia sa. Ce a ajuns să facă fratele său, Vasile

Mihai Trăistariu a vorbit mereu deschis despre familia sa, iar acum a făcut o dezvăluire neașteptată despre unul dintre frați.
11.10.2021 | 18:02
Mihai Trăistariu, veste importantă despre familia sa. Ce a ajuns să facă fratele său, Vasile
Mihai Trăistariu, veste importantă despre familia sa. Ce a ajuns să facă fratele său, Vasile. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul are o veste foarte importantă despre familia sa pe care în ultimii ani a întreținut-o datorită concertelor și apartamentelor pe care le deține la Constanța și pe care le închiriază.

Vasile, fratele artistului, cel care în urmă cu ani buni voia să devină călugăr, a ales un alt drum în viață de care vedeta este tare mândră. Bărbatul s-a apucat de pictat.

Și pentru că are opere de artă foarte frumoase, Mihai Trăistariu i-a propus să le promoveze și să le vândă în mediul virtual, Vasile deschizându-și propriul cont de socializare.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu, mândru de fratele său. Ce a dezvăluit artistul despre Vasile

„S-a întâmplat un miracol. Miracolul e simplu, de vreo 10 ani mă chinui să-l conving să-și facă Facebook.

I-am făcut eu, Facebook, i-am făcut tot felul de rețele de socializare, însă nu știe să le folosească, ieri a fost prima zi când și-a postat singur tablourile pe internet”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Artistul este de părere că fratele său, care locuiește la Piatra Neamț, vinde foarte accesibil tablourile, profitul lui Vasile fiind numai de 50 de lei.

„Cu vânzare, cu preț, oricum el este foarte ieftin ca și pictor, l-am și certat pe tema asta și i-am zis să pună tablourile mai scumpe.

ADVERTISEMENT

El le pune la 150 RON, când doar cartonul și culorile sunt 100 RON, deci profitul lui e 50 RON”, a completat Mihai Trăistariu, care are o părere foarte bună despre fratele său.

Mihai Trăistariu, un susținător important al lui Vasile

Fostul component al formației Valahia susține că Vasile Trăistariu este un munte de talent, de aici și dorința lui de a-l promova intens în mediul online.

ADVERTISEMENT

Se pare că în momentul de față fratele artistului are propria afacere cu tablouri, după ce în trecut a fost profesor de desen.

Mihai Trăistariu este cel care se ocupă de întreținerea spațiului unde lucrează fratele său, fiind singurul care l-a ajutat după moartea mamei lor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 861. 32 pagini + SUPER CD. Doar 12 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri