News

Mihai Tudose a fost externat! Câte operații a suferit fostul premier

01.04.2019 | 12:36
Mihai Tudose a fost externat Cate operatii a suferit fostul premier

Fostul premier, Mihai Tudose, a fost externat astăzi de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof.Dr. C.C. Iliescu”, la o săptămână după ce a suferit un infarct miocardic. Acesta se simte bine, relatează România TV.

Mihai Tudose a fost externat! Ce spuneau medicii

Potrivit sursei citate, fostului premier i-au fost montate două stenturi după infarctul suferit marțea trecută. La câteva ore după internare, Mihai Tudose a dat asigurări pe Facebook că este bine.  „Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului şi promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulţumesc întregii echipe medicale şi tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulţime de lucruri bune de făcut!”, a scris Mihai Tudose, marți seară.

Ulterior, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare ”CC Iliescu” Bucureşti, a explicat că fostului premier i-au fost montate două stenturi. „După o oră de la internare pacientul a fost transportat în unitatea de supraveghere. În prezent, ne declară că se simte bine şi că va părăsi spitalul cât de curând posibil”, a spus Bubebnek.

Mihai Tudose a ieșit din spital.
Mihai Tudose a ieșit din spital.

I s-a făcut rău la ziua lui Nicolae Bănicioiu

Fostului premier i s-a făcut rău marțea trecută, la restaurantul în care lua parte la aniversarea fostului ministrul al Sănătății, Nicolae Bănicioiu. „A fost la limita dintre viață și moarte. Norocul lui Mihai a fost că i s-a întâmplat în București, unde echipele de medici de la Smurd și Ambulanță au venit imediat. Nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla dacă era în vreo localitate mică, din țară”, a spus Bănicioiu.

„S-a creat ceva agitaţie în jurul acestui eveniment. Intrarea în Herăstrău a fost blocată de două maşini SMURD, o ambulanţă pe care scria cu litere de-o schioapă «echipaj intervenţie» şi o maşină de poliţie. Ulterior, au venit câţiva poliţişti pe jos. Totul s-a desfăşurat în restaurant în cea mai mare discreţie. Angajaţii localului au tras perdelele cât timp medicii l-au resuscitat pe politician”, a povestit un martor ocular.

Tags: