News

Mihai Tudose anunță ca Pro România nu se va alia cu PSD! Mesaj ferm: “Guvernul Dăncilă trebuie să plece”

29.05.2019 | 19:47
Mihai Tudose anunta ca Pro Romania nu se va alia cu PSD Mesaj ferm Guvernul Dancila trebuie sa plece

Fostul premier al României, Mihai Tudose, cere demisia actualului premier, Viorica Dăncilă. Tudose a trecut în tabăra lui Victor Ponta după ce a fost debarcat din fruntea guvernului, unde a fost pus de Liviu Dragnea și PSD. În ultimele ore au apărut tot felul de speculații despre o colaborare între Pro România și PSD.

Mihai Tudose nu se întoarce în PSD

Tudose a vrut să clarifice zvonurile care circulă în media de câteva ore bune și a declarat că Pro România nu se va alia cu Partidul Social Democrat și cere demisia guvernului condus de Viorica Dăncilă, cea care l-a înlocuit pe el după ce a plecat. Și Victor Ponta a transmis azi un mesaj ferm de necolaborare cu PSD în Parlamentul României, dar nici cu PNL.

Bârfele despre posibila colaborare dintre PSD și partidul lui Ponta au apărut ieri când se zvonea că Ponta ar urma să ajungă în fruntea Camerei Deputaților cu sprijinul voturilr celor de la PSD. Scandalul din Parlament s-a încheiat astăzi cu votarea lui Marcel Ciolacu în fruntea Deputaților, în detrimentul candidatei liberalilor, Raluca Turcan.

Mihai Tudose îi cere demisia Vioricăi Dăncilă. Sursa foto: Facebook Mihai Tudose

Tudose: Guvernul Dăncilă trebuie să plece

De cealaltă parte, Viorica Dăncilă încearcă să păstreze unit partidul care a fost zdrobit la alegerile europarlamentare din 26 mai, care a pierdut complet voturile din Diaspora, căci a fost întrecut până și de unionistul George Simion. ”Ca să fie clar! Nu ne-am aliat cu PSD. Nu ne vindem și nu ne pot cumpăra.

Nu mă întorc la PSD. Am prieteni în PSD. Dar nu sunt prieten cu PSD-ul!!! Cred cu tărie că guvernul PSD-Dăncilă trebuie să plece. Și CRED că PRO România trebuie să devină cea mai importantă, puternică și viabilă formațiune politică de stânga din România.

Azi PRO România a obținut recunoașterea grupului parlamentar. Este un prim pas. Important. Urmează moțiunea de cenzură…. și intrarea in normalitate a României!”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.