News

Mihai Tudose, în continuare internat în spital! În ce stare se află fostul premier

31.03.2019 | 18:07
Mihai Tudose in continuare internat in spital In ce stare se afla fostul premier

Mihai Tudose a trecut prin clipe cumplite. Fostul premier al României a fost la un pas de moarte, în urma infarctului suferit săptămâna trecută. Se află în continuare internat în spital, însă din fericire starea sa este bună.

Cum se simte Mihai Tudose după operație

Fostul prim-ministru se recuperează la Spitalul Fundeni din București, după intervenția chirurgicală suferită în urmă cu o săptămână. Mihai Tudose mărturisește însă că a văzut moartea cu ochii, mulțumindu-le totodată colegilor din Pro România, în special lui Nicolae Bănicioiu.

Acesta a fost cel care și-a dat seama imediat că are în față un om care suferă un infarct. Tudose nu i-a uitat nici pe medicii de la Spitalul Fundeni, despre care spune că l-au tratat exemplar, salvându-i viața, în urma unei operații dificile.

Mihai Tudose se recuperează după ce a suferit un infarct
Mihai Tudose se recuperează după ce a suferit un infarct

Ce spune Mihai Tudose, după infarctul suferit

Acum mă simt bine, medicii spun că este bine, chiar foarte bine. Recuperarea merge bine, nesperat de bine. Dumnezeu a vrut să mai am o șansă. Am avut noroc cu familia de la Pro România, cu colegii, care au sărit toți imediat și cu Nicu Bănicioiu, care și-a dat seama că am un infarct. Noua echipă politică mi-a salvat viața, poate vom salva și România. Totul a mers ca pe roate, pentru că în ceea ce privește oamenii cu infarct, la urgențe în fiecare zi se schimbă spitalul care primește pacienții. Pe mine salvarea m-a adus la Fundeni și aici am dat peste niște medici extraordinari, care m-au tratat exemplar, oameni care mi-au salvat viața” , a declarat Mihai Tudose.

 

În ciuda momentelor delicate cu care s-a confruntat recent, pe fostul premier nu l-a părăsit simțul umorului. „Am făcut și eu o încercare, am zis că mă reîncarnez în ceva mai mic și mai drăguț, dar nu, tot în corpul ăsta am nimerit!” , a mai spus Mihai Tudose, care nu are de gând să stea prea mult timp departe de scena politică.