News

Mihai Tudose vorbește de riscul ruperii Coaliției și spune cât vrea să guverneze în viitor PSD-PNL. „Asta e strategia”

Mihai Tudose, despre riscul ruperii Coaliției și despre cât timp mai vrea să guverneze alianța PSD-PNL. „Asta e strategia”
22.03.2024 | 21:46
Mihai Tudose vorbeste de riscul ruperii Coalitiei si spune cat vrea sa guverneze in viitor PSDPNL Asta e strategia
„Nimic nu e sigur”, a spus Tudose, întrebat de riscul ruperii Coaliției / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Mihai Tudose, europarlamentar PSD a declarat că „nu e sigur nimic”, întrebat fiind de riscul ruperii Coaliției. „Nu e nimic sigur, dar asta e strategia, ca noi să guvernăm şi în următorii zece ani”, a spus el.

„Strategia e ca noi să guvernăm și în următorii zece ani”

Mihai Tudose a fost întrebat dacă există riscul ca alianța PSD-PNL să se rupă, după alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie. ”Nu e nimic sigur, dar asta e strategia, ca noi să guvernăm şi în următorii zece ani”, a răspuns Tudose, scrie News.ro.

ADVERTISEMENT

În privința alegerilor europarlamentare, Mihai Tudose a declarat că PSD și PNL și-au propus „locul unu cu cât mai multe mandate”. În privința alegerilor prezidențiale din luna septembrie, Tudose a spus că subiectul privind candidaturile se va discuta după alegerile din iunie.

„Avem parte de circ”

Mihai Tudose a demințit că ar exista un „război” între politicieni, ci este vorba doar de lucruri normale, „circ, zgomot și lumini”.

ADVERTISEMENT

„Eu nu văd niciun război în clasa politică, e campanie, sunt lucruri normale, când fiecare partid îşi prezintă strategia şi prezintă planul de campanie. Avem şi parte de circ, două partide care sunt specialiste în zgomot şi lumini, dar ăla nu e război, doar se fac ei de râs”, a spus Mihai Tudose.

Va deschide lista comună la europarlamentare

Totodată, Mihai Tudose a declarat, la Digi 24, că va deschide lista comună a Coaliției la alegerile pentru Parlamentul European, după ce fosta șefă a Reprezentanței Comisiei Europene în România, Ramona Chiriac, a anunțat că se retrage.

ADVERTISEMENT

„Din câte știu eu nu va fi nimeni în locul domniei sale. Cred că renunțăm la candidat independent, a fost o idee pentru a nu ostiliza electoratul dar s-a obișnuit cu ideea. Eu așa cred că voi deschide lista. Cred că azi au mai fost niște discuții, le vom închide, dar nu discut de mine, discut de PSD”, a spus Tudose.