Fotbal intern

Mihai Voduț are o ofertă din Liga 1, chiar dacă riscă suspendarea pentru pariuri

Autor: Eduard Nicolae Popa | 28.01.2019 | 17:32
Mihai Voduț, ofertă din Liga 1, chiar dacă are probleme cu pariurile

Mihai Voduț ar putea beneficia de o nouă șansă în Liga 1 Betano. Fostul atacant al Viitorului a fost pus pe liber de Gică Hagi după ce a fost acuzat că ar fi jucat la pariuri într-un meci al propriei sale echipe. Acum, Poli Iași și-a anunțat interesul pentru Vodu, dacă jucătorul de 24 de ani va fi declarat nevinovat de către FRF.

„Ce pot să spun despre Mihai Voduţ este că am încredere în calităţile lui de fotbalist. Eu sper să nu fie suspendat, nu neapărat pentru că l-aş vrea eu la Iaşi, ci pentru viitorul lui în carieră. Dacă va fi declarat nevinovat la Comisie, îl aştept la Iaşi. Eu am încredere în fotbalistul Voduţ. Cât priveşte viaţa sa extrasportivă, el şi-o coordonează aşa cum crede el”, a declarat Flavius Stoican.

Mihai Voduț, dorit de Poli Iași, dacă scapă de suspendare

Antrenorul lui Poli Iași are o relație specială cu Voduț, el fiind cel care l-a debutat în Liga a 2-a pe atacantul român, în perioada în care antrena la Târgovişte, la Chindia. Și preşedintele executiv Adrian Ambrosie și-a arătat interesul pentru Mihai Voduţ. „Aşteptăm decizia FRF în cazul său, iar dacă îl vor declara nevinovat, vom discuta cu jucătorul”, a punctat oficialul din Copou.

În vârstă de 24 de ani, Mihai Voduț se află în centrul unui scandal legat de pariuri. Fotbalistul și-ar fi trimis în mai multe rânduri fosta prietenă, Adelina, să pună la pariuri în locul lui. El a și mizat corect chiar pe echipa lui, într-o victorie cu Astra Giurgiu. Acum, oficialii au anunțat că Voduț riscă o suspendare:  „FRF s-a sesizat. Cazul Voduț va fi analizat de Comisia de Integritate. E în afara regulamentului ce s-a întâmplat acolo. Atâta vreme cât se spune că nu ai voie să joci și tu o faci, atunci ești vinovat. Câteodată ne întrebăm de ce un fotbalist cu calitățile fizice ale lui Voduț nu are o evoluție constantă. Dădea câte un gol de-ăla de ne minunam și apoi nu mai performa. Întotdeauna acești jucători care nu fac performanță pe o perioadă de timp trebuie căutați în spate. Pentru că a jucat pe meciul lui, situația e mai gravă decât a fost la Șumudică”, a anunțat Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!