Life

Mihai Voropchievici a devenit astrologul FANATIK! Horoscopul runelor, dragostei, banilor, în fiecare săptămână

Mihai Voropchievici este, de azi, astrologul și numerologul FANATIK! Maestrul runelor se alătură echipei noastre pentru a oferi cele mai precise previziuni!
02.12.2022 | 12:45
Mihai Voropchievici a devenit astrologul FANATIK Horoscopul runelor dragostei banilor in fiecare saptamana
Mihai Voropchievici a devenit astrologul FANATIK
ADVERTISEMENT

Astrologul și numerologul Mihai Voropchievici se alături de astăzi, 2 decembrie 2022, echipei FANATIK! Renumit pentru horoscopul runelor, și pentru precizia lui în a decripta viitorul, Voropchievici va realiza în fiecare săptămână, special pentru cititorii FANATIK cele mai importante previziuni pentru fiecare zodie.

Mihai Voropchievici este astrologul FANATIK!

Pe FANATIK veți avea ocazia să descoperiți tot ce vă rezervă astrele și veți putea descoperi, în același timp, câteva dintre tainele numerologiei.

ADVERTISEMENT

În fiecare săptămână, Mihai Voropchievici va lua ”la puricat” fiecare zodie, realizând predicții legate de bani, carieră, dragoste și sănătate, însă va citi în stele și cu ocazia unor fenomene astrologice importante, astfel că vom descoperi cum ne va afecta Mercur retrograd, fazele lunare ori tranzitele planetare chiar de la el! Totul se va întâmpla în cadrul podcastului „Astro FANATIK”, o serie de previziuni care vor fi disponibile online și în format video!

Specialistul nostru, devenit extrem de popular datorită previziunilor sale făcute în nenumărate apariții la TV, ne va ajuta, așadar, cum să privim anumite situații ale vieții folosindu-se de cunoștințele sale de necontestat, el având chiar studii în artele divinatorii.

ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici este, de departe, cel mai apreciat numerolog și astrolog de la noi, aparițiile sale la televizor înregistrând audiențe uriașe de fiecare dată.

Maestrul runelor a scris cartea „Numerele, zodiile și sănătatea”

Mihai Voropchievici a apărut la mai toate posturile de la noi, fie că a fost vorba de canale de știri ori de televiziuni generaliste. Previziunile sale au fost cunoscute de la telespectatorii Kanal D până la cei care se uită la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a studiat foarte atent numerologia și astrologia, dar și alte arte divinatorii precum chiromanția și cartomanția.

Maestrul runelor a scos și o carte extrem de interesantă intitulată „Numerele, zodiile și sănătatea”, în care explică într-un mod complex la ce suntem predispuși în viață în funcție de cifra de destin ori zodia în care ne-am născut.

ADVERTISEMENT

Potrivit numerologului, numărul zilei de naștere influențează destinul fiecărui om până în cel mai mic detaliu. Dincolo de aceste predicții, Mihai Voropchievici susține că este un om extrem de credincios.

În această carte, Voropchievici deslușește tainele unei științe străvechi, un domeniu care i-a preocupat din răstimpuri pe oameni. În prima parte a cărții „Numerele, zodiile și sănătatea”, numerologul  vorbește despre numărul zilei de naștere (sau cifra, după caz) de la 1 la 31. Acesta se numește și numărul psihic ori numărul ”cheie” al vieții noastre.

voropchievici
Cartea lansată de Mihai Voropchievici

„Eu cred în Dumnezeu!”

Conform lui Voropchievici, există 9 grupe pentru numerele psihice care oferă informații prețioase în special despre sănătatea noastră. În a doua parte a acestei cărți extrem de bine documentate, Voropchievici analizează cu lux de amănunte afecțiunile la care sunt predispuși acești nativi. E important de precizat că această carte nu își propune în nicio pagină să fie un tratat de sănătate al zodiilor și nu înlocuiește sfaturile medicilor avizați să vorbească despre boli!

Specialistul runelor a mărturisit că el crede în Dumnezeu, însă îl nemulțumesc preoții care nu au har, cei care fac mai mult rău decât bine bisericii.

„Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest”, a declarat la un moment dat Mihai Voropchievici, potrivit antena3.ro.

ADVERTISEMENT