Life

Mihai Voropchievici a dezvăluit care e zodia pe care nu o şochează nimeni şi nimic: “Farmecul ei e aparte”

Printre toate cele 12 zodii ale horoscopului, se află un nativ foarte secretos și care nu este șocat de nimeni și nimic, potrivit numerologului Mihai Voropchievici.
08.11.2022 | 18:34
Mihai Voropchievici a dezvaluit care e zodia pe care nu o socheaza nimeni si nimic Farmecul ei e aparte
Ce spune Mihai Voropchievici despre zodia foarte secretoasa si care nu se lasa impresionată prea ușor. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Fiecare zodie în parte este specială în felul ei și are trăsături unice. Una dintre ele se caracterizează, printre altele, prin seriozitate și prin faptul că nu se lasă impresionată de nimeni și nimic.

Zodia horoscopului plină de mister. Este foarte secretoasă și nu se lasă impresionată de nimeni și nimic

Numerologul Mihai Voropchievici precizează că nativul în cauză poate sta și lângă președintele țării, căci tot nu se simte entuziasmat. De asemenea, este foarte analitic și dă senzația că este un bun ascultător.

ADVERTISEMENT

Fecioara este zodia la care Mihai Voropchievici face referire, despre care a mai punctat că este ”un semn masculin și cu simbol de pământ”.

”Fecioara este serioasă, lungă, nasul poate fi lung și osos, foarte bine conturat și de multe ori te poate păcăli, dându-ți senzația că este Săgetător. Buzele sunt drepte sau perfect întinse.

ADVERTISEMENT

Privirea e pe jumătate deschisă, te scanează, te privește. Greu denotă ignoranță sau dezinteres când stă de vorbă cu cineva”, a declarat Mihai Voropchievici la Antena 3 CNN, scrie DCNews.

Mihai Voropchievici despre Fecioară: ”Și un cadou, dacă i l-ai făcut, nu se entuziasmează”

Inclusiv atunci când primește un cadou Fecioara poate da senzația de răceală. Mai mult de un simplu ”mulțumesc!” nu ar putea spune și preferă să comunice mai mult non-verbal.

ADVERTISEMENT

”Pe chipul unei fecioare nu vei citi surpriza în mod obișnuit ca la alte zodii. Și un cadou, dacă i l-ai făcut, nu se entuziasmează. Spune ”da, mulțumesc, dar nu trebuia”. Nu vezi că fața i se luminează, totul e rece și detașat. Lângă ea poate fi președintele țării sau orice persoană importantă și va rămâne la fel de impasibilă și nederanjată.

Deci pe ea nu o șochează nimic și nimeni. Toată lumea e egală în fața ei. Fecioara comunică mai mult non-verbal și, de multe ori, monosilabic”, a mai precizat faimosul numerolog.

ADVERTISEMENT

Din cauză că este prea tăcută, Fecioara are nevoie de înțelegere și cu greu îi poți afla cerințele. Drept urmare, poate deveni o misiune dificilă să-i descoperi plăcerile, mai ales că și emoțiile și le exprimă cu greu.

”Pe ea trebuie să o înțelegi, să o privești în ochi și să înțelegi ce vrea. Are niște dorințe, dar e secretoasă. Farmecul ei e aparte. În rest, e mult mai retrasă când vine vorba de a-și exprima emoțiile”, a mai mărturisit Mihai Voropchievici.

ADVERTISEMENT