Life

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt lucrurile pe care nu le suportă fiecare nativ: “Îi pune pe mincinoși la respect”

Mihai Voropchievici a dezvăluit, la Antena 3, care sunt lucrurile pe care nu le suportă fiecare nativ. O zodie nu poate accepta persoanele mincinoase.
17.07.2022 | 07:11
Mihai Voropchievici a dezvaluit care sunt lucrurile pe care nu le suporta fiecare nativ Ii pune pe mincinosi la respect
Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt lucrurile pe care nu le suportă fiecare nativ. Sursa foto: Antena 3, Pinterest/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt lucrurile pe care nu le suportă fiecare nativ. Două zodii nu pot accepta rutina și lenea.

Lucrurile pe care nu le suportă fiecare nativ, dezvăluite de Mihai Voropchievici

Berbec

Nativii Berbec sunt activi din fire, sunt foarte organizați și își respectă programul, care este bine stabilit. Aceștia muncesc mereu și nu suportă lenea.

ADVERTISEMENT

“El munceşte constant. Sunt oameni care agonisesc. Te taxează.”, a explicat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Taur

Pentru Taur, orice schimbare care intervine în rutina lor zilnică este insuportabilă. Sunt firi consecvente, motiv pentru care le e greu să aibă parte de schimbări în viața lor și să fie scoși din rutină. Sunt irascibili atunci când apare ceva neprevăzut.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii sunt firi vesele și active, astfel că nu pot suporta plictiseala. Fiind foarte activi, mereu își găsesc câte ceva de făcut.

Rac

Familia și locuința lor sunt prioritare pentru Raci și nu suportă să le fie încălcată intimitatea. Au nevoie de spațiul lor și nu vor ca cineva să stea prea mult în el.

ADVERTISEMENT

“Să nu stai prea mult în casa unui Rac. Pot fi foarte ospitalieri, dar şi foarte acizi.”, a mai spus numerologul.

Leu

Leii își doresc atenție și nu suportă tăcerea altor persoane. Se enervează atunci când cineva vine la ei fără să le spună nimic.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Aceste zodii sunt răbdătoare și preferă să fie înconjurate de oameni plăcuți. Nu suportă și nici nu acceptă persoanele răutăcioase.

Balanță

Balanțele devin foarte critice dacă găsesc persoane lipsite de competență. Vor să muncească, sunt organizate și asta cer și de la alte persoane.

Scorpion

Nativii Scorpion nu pot suporta minciuna. Îi simt și îi pun la punct pe cei care mint și consideră că sinceritatea este foarte importantă.

“Îi pune pe mincinoşi la respect. Îi simte. O taie din scurt. A pus semnul crucii şi gata.”, a adăugat numerologul.

Săgetător

La fel ca nativii Berbec, Săgetătorii nu suportă rutina și își doresc acțiune. Le place să descopere lucruri noi și să aibă parte de aventuri, a dezvăluit Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse.

Capricorn

Acești nativi nu suportă ca cineva să-i lingușească și să le ofere prea multă atenție.

“Dragostea trebuie să fie cu măsură, şi atunci doar când vrea el. El e dispus la muncă. Nu are timp de dragoste.”, a mai explicat numerologul la Antena 3.

Vărsător

Vărsătorul nu poate suporta persoanele ignorante și mai ales pe cineva care îi provoacă. Au tendința de a fi idealiști.

Pești

Peștii nu pot accepta să fie criticați. Acești nativi iau totul ca pe o critică, după cum a mai dezvăluit numerologul.

ADVERTISEMENT