Life

Mihai Voropchievici a dezvăluit compatibilitățile amoroase în funcție de cifra destinului. Iată cine nu se potrivește deloc!

Mihai Voropchievici a dezvăluit compatibilitățile amoroase în funcție de cifra destinului. Care sunt numerele care se înțeleg de minune și cine nu se potrivește deloc!
04.09.2022 | 11:45
Mihai Voropchievici a dezvaluit compatibilitatile amoroase in functie de cifra destinului Iata cine nu se potriveste deloc
Mihai Voropchievici a dezvăluit compatibilitățile amoroase în funcție de cifra destinului. Foto: Captură video Antena 3
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a dezvăluit cine sunt partenerii ideali, cu o compatibilitate amoroasă foarte bună, și ce persoane ar trebui să se evite cu desăvârșire!

Compatibilitățile amoroase în funcție de cifra destinului, conform lui Mihai Voropchievici

Întâi de toate, Mihai Voropchievici a dezvăluit cum se calculează cifra destinului, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Mai precis, trebuie să adunăm fiecare cifră din data nașterii, până obținem una singură. Cifrele destinului atribuite nouă sunt de la 1-9.

Astfel, pentru cifra destinului 1, Mihai Voropchievici a transmis că partenerul ideal este cel cu cifra de destin 3 sau 5, sau chiar un 6, singura cifră care se pliază pe nevoile celuilalt.

ADVERTISEMENT

1 și 1 ar trebui să evite să aibă relații amoroase: „Iese pasional, dar până îşi scot ochii. E ca şi cum te vezi pe tine în oglindă”, a spus numerologul.

1 și 7 se înțeleg bine, iar 1 și 8 nu pot fi niciodată împreună.

Cifra destinului 2 poate avea relații foarte bune cu cifrele 8, 1, 5 și 9. Nu ar trebui niciodată ca cei cu cifra destinului 2 și 3 să fie împreună!

ADVERTISEMENT

Cifra de destin 3 poate avea relații fericite cu 5 și 7, dar relația ideală este între cifrele 3 și 8 – ele pot construi ceva împreună. Relațiile între persoanele cu cifrele de destin 3 și 4 ar trebui evitate, dar și cu 6.

Pentru cifra de destin 4, Mihai Voropchievici a transmis că poate avea relații bune cu 2, 6 şi 8, dar poate exista și o combinație echilibrată între 4 și 7, spre exemplu. Cifrele de destin care ar trebui evitate de aceștia sunt 4 și 8, dar și 4 și 5 sau 3.

ADVERTISEMENT

Cu cine pot avea relații de succes celelalte cifre ale destinului

Cei cu cifra de destin 5 pot avea relații de succes cu 3 și 7, dar și cu 8 sau 9 – dar acestea au diferențe ce îi vor face să fie separați până la urmă. Relații bune pot ieși dintre persoanele cu cifra de destin 5 alături de 1, 3 și 6.

Cifra de destin 6 se potrivește bine cu 2 și ar putea să își caute partenerul printre aceștia. De asemenea, o bună înțelegere există și între 6 și 8 sau 6 și 1.

Mihai Voropchievici a transmis că persoanele cu cifra de destin 7 pot accepta indivizii cu cifrele 3 și 5, dar poate fi o chimie bună și cu 6. Combinația de evitat: 7 și 9!

Cifra destinului 8 vrea un partener pe care să îl manipuleze. Combinații bune pentru o relație amoroasă poate fi între 8 și 2 sau 8 și 6, sau chiar și 4. Cu numărul 1 pot ieși scântei, dar nu în sensul bun!

Cifra destinului 9 poate avea o compatibilitate amoroasă bună cu 2, 6 sau 3, sau chiar 1. Aceștia ar trebui să evite cifrele 5 și 7.

ADVERTISEMENT