Life

Mihai Voropchievici a dezvăluit secretul prosperității. Cum îți dai seama că o persoană are noroc la bani

25.03.2021 | 18:39
Mihai Voropchievici a dezvaluit secretul prosperitatii Cum iti dai seama ca o persoana are noroc la bani
Mihai Voropchievici a dezvăluit secretul prosperității. Cum îți dai seama că o persoană are noroc la bani. Sursa foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a dezvăluit care este secretul prosperității și cum îți poți da seama dacă o persoană are noroc în plan financiar. Numerologul precizează că poți vedea acest lucru doar privind o anumită persoană. 

Numerologul de la Antena 3 a vorbit despre trăsăturile fizice care ne fac să vedem cât de mult noroc are o persoană la bani. Chipul unui om poate dezvălui un astfel de detaliu important și trebuie doar să ne uităm cu atenție.

ADVERTISEMENT

Află din rândurile de mai jos cum îți dai seama de norocul financiar al unei persoanei doar uitându-te la ea și la ce trăsături ale feței trebuie să te uiți atent.

Mihai Voropchievici a dezvăluit secretul prosperității. Cum îți dai seama că o persoană are noroc la bani

Mihai Voropchievici a vorbit despre secretul prosperității și ce trebuie să urmărim dacă vrem să vedem ce noroc are o persoană la bani. Numerologul a prezentat, împreună cu Lidia Fecioru, trăsăturile feței unei persoane care dezvăluie acest detaliu.

ADVERTISEMENT

Un indiciu important este fruntea, care trebuie să fie lată, înaltă și pronunțată, lucru care denotă bogăție. „Fruntea este semnul cel mai mare al bogăției și al măreției, adică al oamenilor importanți”, a explicat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Mihai Voropchievici a venit cu o completare și a explicat de ce se apleacă chinezii atunci când salută pe cineva, motivul având la bază această primă trăsătură a chipului.

ADVERTISEMENT

„Bănățenii au spus ‘Banatu-i fruncea’, deci au căutat întotdeauna să iasă în evidență. Ei se iubesc atât de mult pentru că știu să se pună în valoare. Dacă tu ca om ai toate aceste calități și vrei să le ascunzi. 

Chinezii studiază fantastic fizionomia pentru că nu era de ajuns numerologia: la numere îți cunosc două inițiale și știu cine ești, dar el nu știe cine ești și vezi că imediat face plecăciune în fața ta. Și te întrebi de ce. Este un element extraordinar definitoriu pe care ei îl cunosc și-i învață pe cei mici”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Cum trebuie să arate o persoană ca să aibă noroc la bani

Cei doi au vorbit și despre poziția alunițelor pe față și cum pot afecta acestea echilibrul unei persoane. „Ar fi bine să nu îndrepți nici riduri, nici nimic. Există și oameni care au alunițe. Cele care nu aduc un echilibru sunt alunițele care se află pe centrul frunții sau în centrul ochilor. Se spune că nu e bine să le avem, pentru că nu aduc noroc”, a mai spus Lidia Fecioru.

Mihai Voropchievici a explicat că cei care au alunița respectivă din naștere nu au o cale intermediară și sunt fie pozitivi, fie negativi. „Ar fi bine să nu îndrepți nici riduri, nici nimic. Există și oameni care au alunițe. Cele care nu aduc un echilibru sunt alunițele care se află pe centrul frunții sau în centrul ochilor. Se spune că nu e bine să le avem, pentru că nu aduc noroc”, a dezvăluit acesta.

Pentru ca o persoană să aibă noroc la bani, trebuie să aibă anumite trăsături fizice la nivelul feței. „Cei cu sprâncene unite au un talent deosebit. Palatul vieții, adică spațiul dintre frunte și nas trebuie să fie liber, să fie curat coșuri. Nasul rotund, cărnos, dar și perfect drept și nasul borcănat este un alt semn de bogăție. Alunița pe nas aduce bogăție, dar dacă e pe vârful nasului trebuie îndepărtată că aduce ghinion.

Despicătura de pe vârful buzelor e coroborată și cu bărbia oameni care se duc la țintă. Au o forță sexuală mare, cei cu gropiță. Trebuie să fie echilibrată ca să aducă bogăție.

Obrazul trebuie să fie susținut. Gura trebuie să fie cărnoasă, umedă. Urechile, lobul urechii trebuie să fie proeminent”, a mai spus numerologul în cadrul aceleiași emisiuni.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori