Life

Mihai Voropchievici a explicat semnificația zilei de 11 noiembrie 2022: “Vine cu o încărcătură fantastică”

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat care semnificația zilei de 11 noiembrie 2022. Ce trebuie să facem în această zi?
11.11.2022 | 06:00
Mihai Voropchievici a explicat semnificatia zilei de 11 noiembrie 2022 Vine cu o incarcatura fantastica
Mihai Voropchievici a explicat semnificația zilei de 11 noiembrie. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a vorbit despre semnificația zilei de 11 noiembrie 2022. Numerologul are câteva îndemnuri importante pentru oameni.

Semnificația zilei de 11 noiembrie 2022, explicată de Mihai Voropchievici

Ziua de vineri, 11.11.2022, este una foarte specială, care influențează existența fiecăruia dintre noi, după cum a explicat numerologul.

ADVERTISEMENT

În această zi, Jupiter se află alături de Neptun în semnul Peștilor, ceea ce înseamnă “amplificarea emoțiilor, a intuiției și a conexiunii cu divinitatea”, a mai spus Mihai Voropchievici.

De asemenea, Jupiter va expanda pe 11 noiembrie, iar Neptun va oferi noi canale prin intermediul cărora să ne manifestăm.

ADVERTISEMENT

Luna noiembrie, care are cifra 11, are oricum o încărcătură magică, divină și este, totodată, plină de spiritualitate. Se va crea un nou portal în această zi, iar cifra 11 aduce dragoste și compasiune și ne va conecta pe fiecare la aceste lucruri.

Tot în această zi, numerologul a spus că oamenii ar putea avea vise premonitorii și vor cunoaște pe cineva.

ADVERTISEMENT

“Pe data de 11 se formează portalul. Ne permite să ne conectăm cu Sinele nostru superior. Hai să evoluăm la un alt nivel de înțelegere de percepție. Pe 11.11 s-ar putea să aveţi nişte vise premonitorii.

Universul ne atenționează să ne așteptăm la nişte clarități. Vine cu o încărcătură fantastică. Ori veți cunoaște pe cineva, ori veți ajuta pe cineva, dezinteresat.

ADVERTISEMENT

Faceți aşa cum vă spune Dumnezeul din voi. Vom vedea câte lucruri benefice sunt în jurul nostru.”, a explicat Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, potrivit Antena 3 CNN.

Ce reprezintă numărul 1111

Numerologul a vorbit despre semnificația pe care o are numărul 1111. Acesta reprezintă începutul cunoașterii lui Dumnezeu, precum și al conștiinței spirituale.

Mihai Voropchievici le recomandă oamenilor să facă un exercițiu de introspecție în această zi.

“Să facă introspecţie în propria persoană, în sufletul lor să îşi asculte intuiţia şi să acţioneze cu mai puţină gândire şi cu mai mult suflet. Aceasta este trimiterea.”, a mai explicat acesta.

În numărul 1111 (11 noiembrie) sunt patru de 1, aceasta fiind cifra lui Dumnezeu.

Numerologul i-a mai îndemnat pe oameni să lucreze cu ei, cu dorințele, cerințele și necesitățile lor, fără să mai accepte persoanele manipulatoare în viața lor, care spun “vrute și nevrute”.

De altfel, pe 11 noiembrie este bine să rămânem deschiși la mesajele pe care Universul ni le-ar putea transmite, a mai adăugat nunmerologul.

ADVERTISEMENT