Life

Mihai Voropchievici a explicat semnificația zilei de 21, a anului 21, la ora 21:21:21

21.01.2021 | 23:37
Mihai Voropchievici a explicat semnificatia zilei de 21 a anului 21 la ora 212121
Mihai Voropchievici a explicat semnificația zilei de 21, a anului 21, la ora 21:21:21. Sursa foto:antena3.ro/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a fost invitat în cadrul emisiunii „Sinteza zilei” moderată de Mihai Gâdea pentru a discuta despre semnificația numărului 21, după ce pe Internet au apărut speculații legate de sfârșitul lumii. 

Oamenii au fost speriați atunci când ceasul a arătat ora 21:21:21, fiind ziua de 21 ianuarie a anului 2021, gândindu-se că îi așteaptă sfârșitul lumii, așa cum au mai existat speculații în trecut.

ADVERTISEMENT

Numerologul de la Antena 3 i-a liniștit pe telespectatori și le-a explicat că ziua de 21 are o semnificație pozitivă, și anume 2+1=3. Mai exact, trei este o cifră a înțelegerii, a armoniei.

Mihai Voropchievici a explicat semnificația zilei de 21, a anului 21, la ora 21:21:21

Internetul a fost plin de conspirații astăzi, 21 ianuarie 2021, românii speculând că ne așteaptă sfârșitul lumii la ora 21:21:21. Numerologul Mihai Voropchievici a venit la emisiunea moderată de Mihai Gâdea și a explicat că ziua de astăzi are o conotație pozitivă.

ADVERTISEMENT

„21 este un 3, ziua 21 convertită este ziua familiei, a îmbrăţişărilor, a afecţiunii, sau mai bine zis triumful cuvintelor, al acţiunilor şi al gândurilor. Cei care cunosc semnificaţia şi care, la rândul lor cunoscându-se pe sine, se acceptă aşa cum sunt, doar îngăduinţă şi fără severitate excesivă. Dacă vibrăm pozitiv, fericirea ne întinde mâna.

21 vine din cabală, din înţelepciunea poporului evreu. Sunt 22 de caractere în alfabetul lor, dar noi ne-am oprit la 21. De acolo, ulterior au fost alese cifrele de la 1-9, inclusiv zero , o cifră a divinităţii, absolută şi nu intrăm peste ea. Dar 21 în cabală semnifică reuşita ambiţiilor, inspiraţie, protecţie divină, reuşită, atingerea fericită a scopurilor.

ADVERTISEMENT

Azi suntem pe 21, o zi de joi, iar joi înseamnă ziua lui Jupiter, care are ca valoare numerologică cifra 3. Nimic nu este întâmplător. Trei reprezintă trinitatea – Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh, care vin, ne protejează, prin acţiunile noastre, prin gândurile pe care le avem.”, a explicat numerologul la Antena 3.

Trei este o cifră a înțelegerii și nu a războiului

Mihai Voropchievici a menționat că 21 are o influență majoră asupra psihicului, însă 3 nu este cifra neprevăzutului, ci a înțelegerii și comunicării.

ADVERTISEMENT

„21 acţionează întotdeauna asupra psihicului. Aţi văzut ce influenţă a avut asupra psihicului tuturor de azi, pentru că toţi ne-am aşteptat la ce ni se oferă de o perioadă de timp, lucruri neplăcute şi neprevăzut. Dar 3 nu este cifra neprevăzutului. Este cifra creşterii spirituale. Noi trebuie automat să înţelegem că fiecare individ, dacă ne dezvoltăm individual la nivel total, în ţara noastră, peste tot, putem obţine cu totul alte lucruri.

ADVERTISEMENT

3 este comunicare, iar fără comunicare nu se rezolvă nimic. 3 nu este o cifră a războiului, niciodată. Este cifra care aduce înţelegere, comuniune, armonie şi rezolvarea tuturor problemelor pe calea dialogului. Ziua de 21.01.2021, la ora 21.21.21, nu a făcut altceva decât să strângă în spaţiul personal pe fiecare cum se manifestă”, a continuat numerologul.

Mihai Voropchievici le-a amintit telespectatorilor de cum a fost preconizat sfârșitul lumii în urmă cu nouă ani, pe 21.12.2012, fapt ce a generat panică pentru oamenii de pe întreaga planetă.