Life

Mihai Voropchievici anunță o furtună de energii în Univers. Cum sunt zodiile afectate de cele șase planete retrograde

28.06.2020 | 11:45
Mihai Voropchievici anunta o furtuna de energii in Univers Cum sunt zodiile afectate de cele sase planete retrograde
ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog Mihai Voropchievici a anunţat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” că în Univers are loc o furtună de energii din cauza faptului că șase planete sunt retrograde.

Tot el ne transmite că această schimbare importantă nu are menirea de a speria zodiile, ci mai degrabă de a le trezi la realitate având în vedere că în următoarea perioadă karma își va face simțită prezența, spune astrologul la postul de televiziune Antena 3. 

ADVERTISEMENT

De asemenea, planetele retrograde sunt deosebit de importante în interpretarea horoscopului din punct de vedere karmic, astrologul dezvăluind cum vor fi zodiile afectate de acest fenomen în luna iulie.

Cum sunt influențate zodiile de cele șase planete retrograde

Berbec

Ai mare grijă în fața cui îți deschizi sufletul pentru a spune ce te deranjează. Vorbește numai cu persoanele pe care le cunoști bine și în care ai maximă încredere.

ADVERTISEMENT

Taur

Renunță să te mai gândești la cei din jur. Fii mai egoist și pune-te pe primul loc. Te așteaptă o lună plină în care trebuie să te gândești mai mult la nevoile tale.

Gemeni

Ești o persoană căreia îi place foarte multă să discute. Ar fi cazul să te abți perioada următoare, să nu mai spui vrute și nevrute pentru că ai tentația să te lauzi.

ADVERTISEMENT

Rac

A venit momentul să iei numai decizii bune care ți se potrivesc. Concentrează-te mai mult asupra faptelor și mai ales, ai grijă de sufletul tău.

Leu

Trăiești fiecare clipă la maxim și este greu să ți să spună să iei o pauză. Este foarte important să trăiești în prezent și să nu te gândești la ziua de mâine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cauți constant răspunsuri la întrebări complicate. Viața este cât se poate de simplă, răspunsul este la tine și într-un final îl vei găsi. Ai răbdare.

Balanță

Astrele te sfătuiesc să nu te grăbești și să nu iei decizii pripite care te-ar putea afecta pe termen lung. Fii rațional și gândește-te de două ori înainte de a lua o hotărâre finală.

Scorpion

Ești una dintre persoanele empatice care renunță la multe în favoarea celor din jur. Este cazul să te pui pe primul loc și să te gândești mai mult la tine.

Săgetător

Trebuie să înțelegi că trecutul a rămas în urmă. Este un capitol care s-a încheiat de mult și pe care nu trebuie să-l mai răscolești pentru că nu aduce nimic bun.

Capricorn

Vizualizezi prea mult viitorul, lucru care te face să pierzi momente importante de acum. Stai mai mult în prezent și trăiește fiecare clipă, viitorul va veni oricum.

Vărsător

Analizează situațiile și experiențele prin care ai trecut și ia ce e mai bun din ele. Dacă îți dorești să evoluezi este timpul să te gândești la ce ai trăit până acum.

Pești

Nu știi ce pe drum să mergi, însă cu mai multă încredere și ambiție vei ajunge pe cel care trebuie. Într-un final vei fi pe drumul cel bun, toate la timpul lor.

ADVERTISEMENT