Life

Mihai Voropchievici: ce spune degetul pe care porți un inel despre tine

Ce semnifică degetul pe care porți un inel? Mihai Voropchievici vorbește despre acest subiect interesant, în exclusivitate pentru FANATIK.
30.03.2023 | 16:00
Mihai Voropchievici ce spune degetul pe care porti un inel despre tine
Mihai Voropchievici: ce spune degetul pe care porți inel. Foto: Wikihow/ ASTRO-FANATIK
ADVERTISEMENT

Ce semnifică degetul pe care porți un inel? Mihai Voropchievici deslușește tainele purtării inelelor pe degete, în exclusivitate pentru FANATIK!

Mihai Voropchievici: ce semnifică degetul pe care porți un inel

Inelul, acel lucru finuț, delicat, pe mâna doamnelor, dar și al bărbaților, are un istoric interesant, dar și o semnificație aparte. Felul în care purtăm inelele pe degete are o relevanță importantă.

ADVERTISEMENT

Micuța verigă de metal, prețios sau mai puțin prețios, are  o misiune magică asupra omului. În mod obișnuit, în lumea de azi, o lume din ce în ce mai raționalizată, nu există om care să nu poarte cel puțin un inel.

Chiar și în cel mai simplu ritual de unire al unui cuplu, apare inelul. Inelul e purtat și din pricina unor credințe străvechi, potrivit cărora acest inel ar fi un paznic al cuplului.

ADVERTISEMENT

Fiecare om, cu inelul lui, vine și își exprimă rolul. Pentru bărbați, purtarea altor inele decât cel de logodnă ține de rolul social al acestuia. În societatea modernă apare problema diferențierii. Inelul vine ca mijloc de accentuare a identității și a individualității, susține Mihai Voropchievici. 

Ce semnifică degetul pe care porți un inel: arătătorul stâng

Inelul, în cazul femeilor, are o certă funcție de comunicare. Femeile fac declarații publice și prin inelul pe care îl poartă. Desigur, nu sunt cele mai importante mijloace de adresare a femeii moderne. Altfel spus, mesajul inelului purtat de femeie nu e adresat chiar oricui, ci mai ales cunoscătorilor.

ADVERTISEMENT

Sunt mai multe tipologii de degete: sunt persoane cu degete lungi, degete medii, dar și persoane cu degete scurte. În funcție de lungimea degetului, fiecare inel dă bine pe un anumit tip de deget. Nu vom pune un inel care stă bine pe un deget lung, pe o mână cu degete scurte.

Sunt oameni care poartă inele pe absolut toate degetele câte un inel.  Inelul, purtat pe degetul arătător stâng, arată că nu ai cele mai bune păreri despre tine. Te consideri o persoană modestă. Nu ai inițiativă nici în viața profesională, nici pe plan amoros. Ești mult prea reținută și nu e bine. Unii pot crede că ești o persoană prea permisivă, ceea ce poate fi dăunător.

ADVERTISEMENT

Inel pe degetul arătător drept: nu prea ai simțul responsabilității. Nu te implici pe cât ai putea și pe cât ar trebui. Ai obiceiul de a te văicări.

Ce semnifică degetul mijlociu pe care porți un inel

Inelul pe degetul mijlociu stâng, pe care îl arătăm frumos și elegant, spune că ești cunoscătorul tainelor purtării inelului. Vei fi o persoană care tinde să devină lider. Ai calități să devii șef. Nu e la îndemâna oricui să treacă prin postura de șef. Merită să te lupți pentru a obține un post de conducere. Unii ar putea susține că te pricepi să impui reguli altora. Gurile rele pot spune că ai un comportament nesuferit uneori.

Inelul pe degetul mijlociu drept arată capacitatea de a-ți organiza foarte bine viața, dar și pe a altora. Îți asumi prea multe sarcini. Nu trebuie să te simți vinovată pentru ce fac alții. La urma urmei, fiecare e cu destinul său. E lăudabil că te preocupă soarta altora, dar până la punctul în care nu te neglijezi.

Inelul pe degetul inelar stâng: acest deget, pe care se poartă inelul de logodnă, dar și cel de căsătorie, arată nevoia de a mai pune, pe lângă verighetă, unul mai prețios. Nu e recomandat să combini lângă aur unul de platină. Poți pune un inel din os, din piatră, care pot fi adjuvante în funcții terapeutice. Poate fi și un inel simplu, frumos, cu o piatră semi-prețioasă, care să atragă atenția, pentru că altfel nu l-am pune lângă verighetă. A purta încă un inel pe lângă verighetă arată că ești o soție care își permite astfel de achiziții.

Secretele degetului inelar

Inelul pe inelarul drept poate spune multe despre nevoile și neîmplinirile sufletești ale unei femei. Inelul de pe acest deget transmite un mesaj clar: ai nevoie de căldura celor din jur, de simpatie și de înțelegere.

Inelele pe degetele scurte, pe cel arătător stâng, e diferit față de inelele purtate pe degetele lungi. Inelul pe arătătorul stâng arată complexele de inferioritate pe care încerci să le depășești. Cel purtat pe arătătorul stâng scurt dezvăluie niște adicții: tutun, cafea sau alte substanțe.

Inelul pe arătătorul drept îți spune că ai putea să îți găsești locul într-o lume complexă cu personalitatea ta expansivă. Inelul pe degetul mijlociu scurt stâng, ceilalți ar putea crede că ești o fire schimbătoare, că nu ești în stare să ai propriile opinii. Destui oameni îți vor spune că te caracterizează oportunismul.

Inelul pe degetul mijlociu drept: cunoscătorii te vor taxa ca fiind prea independent, prea de capul tău. Trebuie să înțelegi că nu poți să faci totul după cum te taie capul. Trebuie să ții seama de niște reguli, de niște principii.

Semnificațiile purtării inelelor de cei cu degete mai scurte

Inelul pe degetul inelar stâng scurt: vorbim despre altul decât cel de căsătorie. E semn că orice declarație de dragoste va fi primită cu mult interes. Mai e semn că persoana iubită e cam neglijentă cu femeia în cauză. Acest inel poate însemna și renunțarea la iubirea pe care o are, o iubire pe cale de a se stinge.

Bijuteria purtată pe inelarul drept scurt: un asemenea inel arată că ești prea lacomă, prea exclusivistă în privința sentimentelor. Poate arăta prea multă afecțiune, că vrei imposibilul din punct de vedere vestimentar.

Mai poate semnifica o invitație pentru persoana iubită în sensul că trebuie să își mărească turația sentimentelor. Asta poate crea nemulțumiri partenerului. De aici și recomandarea că un asemenea inel trebuie purtat cu grijă, fiind interpretat și în registru negativ.

Erotismul unei persoane sau neîmplinirile din dormitor, scoase la iveală de inelele purtate pe degetul mare

În ultima vreme se poartă tot mai des inelele și pe degetele mari și cele mici de la mâini. Multă lume înțelege că plasarea unui inel în alte zone, chiar și în nas, buric sau urechi, este doar o influență în modă.

Inelul pe degetul mare poate fi original, dar și șocant. În societățile occidentale, liberale, are o semnificație și utilitate sexuală. Un asemenea inel va sugera o persoană care se vrea independentă și care va lupta pentru independența sa în orice împrejurare.

Inelul pe degetul mare stâng arată nemulțumirea în mersul dragostei tale. Nemulțumirile pot fi de prin domeniul activității sexuale. Este un semn de protest față de un preaplin de viață sexuală, un exces, să zicem așa. Acest adevărat stres e un semnal de început de singurătate, de renunțare la exces sexual.

Inelul purtat pe degetul mic drept scoate la iveală nevoia de faimă

Inelul pe degetul mare drept: inastisfacții în viața sexuală. Cel care poartă inelul pe degetul mare drept se poate plânge de propriile greșeli făcute în dormitor.

Inelul purtat pe degetul mic stâng sugerează uneori lipsa cu desăvârșire a vieții sexuale. De asemenea, poate fi vorba și despre găsirea unui alt partener.

Inelul pe degetul mic drept arată că vrei să ieși în lume, să faci băi de mulțime. Semnifică nevoia de a fi comentat de oameni, de a deveni celebru. Vrei niște faimă și, cu tot dinadinsul, s-ar putea să ai parte și de așa ceva.

Ce semnifică degetul pe care porți un inel: semnificațiile bijuteriilor din argint, aur sau bronz

Inelul de aur va însemna de obicei adevărul, dorința de onesitate în dragoste și în viață. Se spune despre o fată care își dorește inel de aur că e plină de ifose, de mofturi.

Inelul de argint va sugera puritate, transparență și curățenie a gândului, speranță de succes  în societate. Arată dorința de a fi prețuită și de a fi vorbită de bine. Argintul era semnul bunului gust, al omului cu stil.

Inelele de cupru sau aramă purtate de femei arată persoane capabile de acte necugetate, de egoism, dar paradoxal, și de rațiune. Femeile care poartă aceste inele pot trece peste cadavre pentru a-și atine scopurile.

Inelul de bronz sau alamă este semnul unei femei care se apreciază mult prea mult pe sine. Se poate spune că e o femeie plină de prețiozități. E un pic mai mult narcisistă. Există și inel de plumb. Atenție aici! Persoana care poartă așa ceva e în căutarea originalității.

 

ADVERTISEMENT