Life

Mihai Voropchievici a dezvăluit care e cea mai grea lună pentru fiecare nativ, în 2022. Două zodii, greu încercate în august

Mihai Voropchievici a dezvăluit care este cea mai grea lună pentru fiecare nativ, în 2022. În august, două zodii vor avea parte de încercări și obstacole.
12.03.2022 | 16:12
Mihai Voropchievici a dezvaluit care e cea mai grea luna pentru fiecare nativ in 2022 Doua zodii greu incercate in august
Mihai Voropchievici: cea mai grea lună pentru fiecare nativ, în 2022. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care este cea mai grea lună din 2022, pentru fiecare semn zodiacal. Doi nativi vor fi puși la încercare în august, potrivit Antena 3.

Mihai Voropchievici: cea mai grea lună pentru fiecare nativ, în 2022

Berbec

Deși anul acesta este unul bun pentru nativii zodiei Berbec, luna septembrie le aduce o provocare. Atunci își vor da seama că cei mai buni prieteni i-au mințit. Trebuie să fie atenți, se poate ajunge la anumite stări conflictuale.

ADVERTISEMENT

Taur

Lucrurile vor merge bine pentru Tauri, dar în iunie viața lor va fi dată peste cap. Mizează mereu pe dreptate și vor avea parte de lucruri bune.

Gemeni

Luna ianuarie a fost cea a provocărilor pentru Gemeni. Lucrurile au fost dificile pentru ei pe toate planurile la început de an.

ADVERTISEMENT

Rac

Luna mai nu este una bună din punct de vedere amoros pentru nativii Rac. Apar certuri, neînțelegeri, minciuni și chiar infidelități între parteneri.

Leu

Cu toate că începutul anului a fost unul ce părea promițător, luna iulie va fi una dificilă și copleșitoare pentru Lei. Persoanele dragi vor fi puse la încercare în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

În august, Fecioarele au parte de obstacole și planurile lor nu se împlinesc. Ar trebuie să-și refacă planurile pentru următoarea lună sau cel târziu în iulie.

Balanță

Luna august le va da bătăi de cap și Balanțelor. Vor avea parte de provocări, își pierd echilibrul vieții și pot apărea și probleme în plan financiar.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Iulie nu este o lună potrivită pentru realizarea planurilor. Este o perioadă dramatică pentru Scorpioni, care vor avea nevoie de puțin timp pentru a înțelege ceea ce se întâmplă cu ei.

Săgetător

Octombrie este luna provocărilor pentru nativii Săgetător. Nu trebuie să ia decizii în această perioadă, care se anunță dificilă pe toate planurile.

Capricorn

Acești nativi nu stau bine cu banii în iunie pentru că au tendința de a cheltui foarte mult. Ar trebui să fie mai chibzuiți atunci când au de luat pentru alții, iar ei se lasă pe ultimul plan.

Vărsător

Ar putea apărea probleme în plan amoros în luna iulie. Ar fi bine ca Vărsătorii să ia o pauză de la relațiile amoroase pentru o perioadă.

Pești

În octombrie, lucrurile nu vor merge deloc bine pentru Pești. Vor avea senzația că toată lumea este împotriva lor. Sunt puși la încercare și e important să fie consecvenți cu ce ar trebui să facă.

ADVERTISEMENT