Life

Mihai Voropchievici, despre destinul spiritual. Ce spune anul nașterii despre tine

Mihai Voropchievici a vorbit despre destinul spiritual pe care-l are fiecare om în parte, de data aceasta în funcție de anul nașterii.
03.08.2021 | 16:56
Mihai Voropchievici despre destinul spiritual Ce spune anul nasterii despre tine
Mihai Voropchievici, despre destinul spiritual. Ce spune anul nașterii despre tine. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Numerologul a mărturisit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 că fiecare are un țel în viață pe care trebuie să-l cunoască pentru a se dezvolta și a crește spiritual.

Totodată, Mihai Voropchievici este de părere că destinul spiritual trebuie știut în primul rând pentru a ne înțelege mai bine, iar în al doilea rând pentru a oferi bunătate și înțelepciune celor din jur.

ADVERTISEMENT

Cum se calculează cifra destinului. Mihai Voropchievici ne arată

Așadar, cifra destinului se calculează în funcție de anul nașterii, după cum a explicat Mihai Voropchievici. Numerologul a luat drept exemplu anul 1979, precizând că fiecare grup de cifre – ziua, luna, anul – are indicatori importanți.

Mai exact, acești indicatori pot fi de un real ajutor pentru a descifra predispozițiile destinului și personalitatea fiecăruia în parte. Iată, așadar, cum se calculează cifra destinului.

ADVERTISEMENT

Concret, primele două cifre de la anul nașterii de mai sus se adună 1+9=10, 10 →1+0 →1. Pe celelalte două le înmulțim 7×9=63. Apoi le adunăm: 6+3=9.

Avem o dată 1 și o dată 9, care se adună după: 1+9=10. Acestea se mai adună o dată pentru a rămâne o singură cifră: 1+0 →1. Asta înseamnă că cei născuți în 1979 au cifra destinului spiritual 1.

ADVERTISEMENT

Ce spune anul nașterii despre destinul fiecăruia. Mihai Voropchievici a spus totul

Cifra destinului spiritual este 1. Ești genul de persoană care se confruntă cu propriile dorințe și nevoie, dovadă că ai parte de multe gânduri aiurea legate de asta, că nu ai și tu ce au alții. Atuurile pe care trebuie să te ghidezi sunt dragostea necondiționată, respectul, sinceritatea, naturalețea și modestia.

Ghidează-te pe cele înscrise în calea spiritualității tale și vei fi un lider autentic. Cifra 1 le arată oamenilor că pot fi șefi, conducători, dar totul este să lase deoparte lucrurile materiale.

ADVERTISEMENT

Cifra destinului spiritual este 2. Din păcate, trebuie să sacrifici foarte multe în această viață pentru a obține tot ce-ți dorești. Cifra 2 este cea mai dură dintre căile spirituale pe care le poate avea un om, însă vei reuși să clădești o ființă superioară din persoana ta.

Ești omul care va ajunge mai aproape de fericire, de adevărata libertate, cea la care tânjesc cu toții, dar nimeni nu are curajul să sacrifice nimic. E mult de muncă cu propria persoană, sunt multe zbateri și încercări.

Cifra destinului spiritual este 3. Ai cea mai relativă cale spirituală de urmat, dar nu în actualul context planetar. În acest moment Divinitatea îți spune că nu poți face lucrurile de unul singur și că este nevoie să ceri o mână de ajutor.

Trebuie să te însoțești cu un partener loial de drum. De altfel, fidelitatea este calitatea pe care trebuie să o înveți și mai ales, să o interiorizezi ori de câte ori ai tendința trădării. Sfat: nu încerca să calci greșit pentru a obține ceea ce vrei!

Cifra destinului spiritual este 4. Caută să descoperi și să înțelegi cel mai ascuns cotlon al sufletului. Cine are această cifră este precum fulgerul, împarte sufletul în 4 puncte cardinale, de aceea trebuie să te mulțumești cu aspectele superficiale ale vieții.

Scoate la iveală lumina din interiorul tău, fii temeinic pentru că superficialitatea nu te va ajuta niciodată să obții ceea ce-ți dorești. Doar bunătatea și interiorul extraordinar te ajută să reușești.

Cifra destinului spiritual este 5. Ești genul de om exploziv pentru care succesul nu înseamnă numai recunoaște, ci și binefacere. Spre deosebire de cei cu cifra 2 care trebuie să facă sacrificii, la cei cu 5 lucrurile stau mult mai domol.

În cazul în care vrei să te faci remarcat nu te gândi la popularitate, pune pe primul loc binele pe care-l faci pentru cei care au cea mai mare nevoie. Când faci un bine nu aștepta să primești laude și aplauze.

Cifra destinului spiritual este 6. Numerologul vorbește despre o persoană mereu nemulțumită, care are întotdeauna senzația că-i lipsește ceva în viață. Caută lucrurile care te fac cu adevărat fericit și încearcă să creezi ceva în așa fel încât să aibă strășnicia vocii inimii.

Încearcă să găsești lucruri care să-ți aducă acea mulțumire de sine. Totodată, această cifră reprezintă egoismul pozitiv, energia bună, dar care nu te îndestulează de lucruri materiale, ci împliniri sufletești.

Cifra destinului spiritual este 7. O cifră spirituală prin excelentă, care reprezintă cam tot ce au trăit în trecut. Au de învățat să trăiască în prezent și să nu se mai deprime la prima amintire neplăcută. A trăi în trecut înseamnă a fi perimat.

Persoanele care au drept cifra destinului 7 trebuie să scape de amintirile neplăcute din minte. Este o lecție supremă înscrisă în anul nașterii.

Cifra destinului spiritual este 8. Mihai Voropchievici anunță că acești oameni trebuie să înțeleagă că orgoliul și mândria nu le aduce nimic bun. Succesul temporar îi poate face să-și piardă mințile, mare atenție la acest aspect!

Au o cale spirituală bătătorită de făcut pentru că 8 este o cifră spirituală prin excelență. Din păcate, drumul lor este presărat cu dificultăți în zona materială. Merg cu credința în suflet și într-un final valorile materiale vor veni spre ei.

Cifra destinului spiritual este 9. Una dintre cele mai puternice cifre, care duce spre mediere. Se bucură de o capacitate uriașă de a fi un bun mediator, de a sădi pacea pe planetă pentru că 9 este cifra perfectă a Universului, cuprinde tot.

Se bucură de o intuiție ieșită din comun, învață extrem de repede, dar au și multă lene. Este adevăratul maestru al dialogului, asta pentru că îl cuprinde de trei ori pe 3, care este șeful comunicării. În plus, reușești să zidești punți între oameni cu ajutorul dialogului.

ADVERTISEMENT