Life

Mihai Voropchievici, despre numărul dragostei. Cum este partenerul în funcție de ziua de naștere

Mihai Voropchievici a vorbit despre numărul dragostei. Renumitul numerolog a spus cum este partenerul de cuplu, în funcție de ziua în care s-a născut.
18.06.2022 | 20:31
Mihai Voropchievici despre numarul dragostei Cum este partenerul in functie de ziua de nastere
Ce a spus Mihai Voropchievici despre numărul dragostei. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a oferit detalii despre cum este partenerul de cuplu, în funcție de ziua lui de naștere. Numerologul a făcut referire la bărbații dintr-o relație.

Cum sunt bărbații într-o relație, în funcție de ziua de naștere

Ziua de naștere poate reprezenta, totodată, și numărul psihic sau numărul cheie din viață. Din rândurile următoare, doamnele pot afla trăsăturile partenerilor lor.

ADVERTISEMENT

Pentru domnii care au venit pe lume în zilele de 1, 10, 19, 28, Mihai Voropchievici a transmis că aceștia sunt individualiști, independenți, buni manageri, dar și că se supun cu greu, astfel riscă să nu se poată implica într-o relație.

”Sunt caracterizaţi prin individualism şi independenţă. Când faci cunoştinţă cu o astfel de persoană trebuie să îţi dai seama că el e lider şi atunci nu o să vii din prima întâlnire să impui nişte lucruri. Îl laşi să vezi cam cum conduce, în ce zonă – te invită la îngheţată la cornet sau la o cofetărie de clasă? Îţi dai seama imediat.

ADVERTISEMENT

Opinia lor trebuie să fie întotdeauna o prioritate şi să fie unică, nu acceptă contestatari. Pot avea în schimb tendinţa de a suprima părerile celor din jur.  Sunt strategi, buni manageri, se disting prin independenţă şi originalitate. 

 Cu greu se supun şi cu greu construiesc relaţii. Analizează şi stabileşte de la primele întâlniri ce coordonate urmează. Sunt foarte direcţi – cât câştigi, ce lucrezi?… În relaţie caută o sursă de inspiraţie şi cu o anumită abordare. Bărbaţii pot fi parteneri de încredere numai dacă au primit girul persoanei din faţa lor, adică îl acceptă cu aşa ceva. După aceea coboară ştacheta. 

ADVERTISEMENT

Caracter dominat de autoritarism şi respingerea criticilor. Sunt destul de închişi de multe ori şi mai greu abordabili”, a detaliat Voropchievici la Antena 3.

Bărbații născuți pe 2, 11, 20 și 29, capabili să ofere iubire partenerelor lor

Bărbații dintr-un cuplu născuți pe 2, 11, 20, 29 sunt foarte sentimentali. Ei au și multă energie feminină, de asemenea.

ADVERTISEMENT

”Pot chiar să iubească şi să construiască relaţii, pentru că ei sunt sub energia Lunii, au multă energie feminină de partea lor – bănătatea, simţul de ocrotire. Sunt oamenii care se lipesc foarte repede într-o relaţie pentru că sunt detaşaţi, calmi şi cu un aspect atractiv. 

Sunt diplomaţi, susţin întotdeauna pacea şi construirea unei încrederi. Nu tind niciodată să cucerească înălţimi mai mari decât posibilităţile lor. Excepţie fac cei născuţi pe 11 care au o energie suplimentară şi mereu vor fi dintre cei aleşi (…)”, a mai mărturisit Voropchievici.

Bărbații de pe 3, 12, 21, 30 dau dovadă de înțelepciune și sunt norocși. Sunt și pretențioși în același timp, dar și cu potențial mare.

”Sunt înțelepții, patronați în permanență de planeta norocului, Marele benefic Jupiter. Niște norocoși prin excelență, învață în permanență ceva nou, sunt cei care se înscriu la cursuri, să dobândească. Vor să fie deștepți și sunt inteligenți, dar vor mai mult să acumuleze și mai multe cunoștințe ca să iasă în evidenţă. Vor cu un ton mai sus de ceilalţi. 

Fiind pretențioși și cu cei din jur și cu propriile persoane, nu vor accepta niciodată mediocritatea sau pe cei ce sunt superficiali când tratează o problemă serioasă.Au un potențial creativ mare. Sunt activi cu scopuri bine definite și, în general, sunt bine educați (…)”, a mai detaliat Voropchievici.

Numerologul a făcut referire și la partenerii de pe 3, 12, 21, 30. Aceștia sunt mai autoritari de fel și nu acceptă să se supună.

”Dacă vrei să construiești o relație cu un astfel de bărbat, este importat să-l apreciezi tocmai pentru intelectul și pentru cunoștințele sale. Dacă reușești să faci treaba asta e perfect!

De multe ori un 1 cu un 3 sunt în dispute mari, pentru că 3 nu acceptă autoritatea lui 1, iar 1 nu accepta să se supună lui 3”, a mai dezvăluit Voropchievici.

ADVERTISEMENT