Life

Mihai Voropchievici, despre ziua în care să faci nunta. Ce spune cifra destinului despre căsătorie

Mihai Voropchievici a dezvăluit care este cifra potrivită pentru a face ceremonia religioasă. Celebrul numerologul a explicat cum se calculează data nunții.
01.05.2022 | 14:35
Mihai Voropchievici despre ziua in care sa faci nunta Ce spune cifra destinului despre casatorie
Mihai Voropchievici, despre ziua nunții. Ce dată este bine să alegi pentru a-ți merge bine. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Astrologul a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, despre ziua în care e bine să faci nunta. Ce spune cifra destinului despre căsătorie, care se calculează adunând data, luna și anul cununiei.

Mihai Voropchievici, despre ziua nunții. Ce dată este bine să alegi pentru a-ți merge bine

Mihai Voropchievici, un cunoscut numerolog, a explicat că cea mai importantă este cununia religioasă. Pentru a merge bine în căsnicie vezi care este cifra după care te ghidezi și care sunt lucrurile pe care le ascunde aceasta.

ADVERTISEMENT

Cifra 1 aduce în prim-plan o căsătorie dominată de neînțelegeri din cauza egoismului. Fiecare partener vrea să conducă, existând tendința ca doamna să-l calce pe mire pe picior în Biserică, așa cum spune un vechi obicei.

Cifra 2 vorbește despre un mariaj cu suişuri şi coborâşuri. Prima parte este marcată de bine, totul merge ca pe roate, însă apoi intervine lipsa de comunicare care distruge mariajul. Se pot rezolva acele probleme care pot duce la un divorţ iminent.

ADVERTISEMENT

Cifra 3 este concentrată pe o căsătorie fericită, pe câștig. Este vorba de un cuplu armonios, iar totul se bazează pe glume. Se anunță o căsătorie de succes, care are toate ingredientele pentru a forma o relație fericită.

Cifra 4 aduce o oportunitate nemaipomenită pentru cuplu. Partenerii caută în permanenţă să se sacrifice unul pentru celălalt. Ulterior, unul dintre soți va fi nevoit să renunţe la o independenţă de ordin financiar.

ADVERTISEMENT

Cifra 5 marchează o nuntă care va fi realizată în cel mai mare secret. Mihai Voropchievici mai spune că sunt doi oameni care vor discreție, cărora nu le place deloc zgomotul și vor întotdeauna să aibă alături familia şi prietenii.

Mihai Voropchievici, detalii despre cifra care aduce tandrețe

Cifra 6 se concentrează pe un cuplu care nu vrea niciodată să împartă conducerea. La un moment dat se satură să împartă, dar mulțumită iubirii și respectului reușesc să depășească multe obstacole. Din fericire, cad la pace.

ADVERTISEMENT

Cifra 7 vorbește despre doi parteneri care construiesc împreună un imperiu, chiar dacă nu ajung să se dedice prea mult domeniului financiar. Nu uită să stea împreună. Banii sunt făcuţi să le întreţină fericirea.

Cifra 8 marchează o căsnicie din care nu lipsește tandrețea. Partenerii de viață sunt manieraţi şi atenţi la fiecare detaliu. De asemenea, soții adoră să se răsfețe unul pe altul.

Cifra 9 este cifra aventurii. Căsătoria pentru parteneri este o adevărată aventură, asta pentru că va fi făcută într-un impuls de moment. Mariajul poate duce spre infidelitate.

ADVERTISEMENT