Life

Mihai Voropchievici dezvăluie calitățile și defectele în funcție de cifra destinului. La cine predomină egoismul

Mihai Voropchievici dezvăluie calitățile și defectele în funcție de cifra destinului. Află la cine predomină egoismul, dar și obsesia pentru bani și lucruri materiale.
26.06.2022 | 10:34
Mihai Voropchievici dezvaluie calitatile si defectele in functie de cifra destinului La cine predomina egoismul
Mihai Voropchievici dezvăluie calitățile și defectele în funcție de cifra destinului. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt calitățile și defectele în funcție de cifra destinului fiecăruia.

Mihai Voropchievici dezvăluie calitățile și defectele în funcție de cifra destinului

Se adună toate cifrele din data nașterii până se ajunge la o singură cifră. Dacă numărul obținut este 11 sau 22, atunci se lasă așa, a explicat numerologul în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse.

ADVERTISEMENT

Cei a căror cifră a destinului este 1 sunt independenți, dar de aici se poate ajunge la egoism, impulsivitate și la tendința de a domina. În schimb, au un simț puternic de independență, o personalitate puternică, sunt încrezători și își doresc să reușească, acestea constituind calitățile. Au perspective de lider.

Defectele celor a căror cifră a destinului este 2 sunt tendința de a da vina pe ceilalți. De asemenea, sunt indeciși și ușor dependenți de ceilalți. Calitățile lor sunt spiritul de echipă, armonia și faptul că se adaptează ușor în situațiile dificile. Își pot exprima sentimentele cu ușurință.

ADVERTISEMENT

Cei a căror cifră a destinului este 3 sunt frivoli, pot avea schimbări bruște de temperament ș probleme de concentrare. Pe de altă parte, au poftă de viață, sunt creativi, optimiști și sociabili. Comunică foarte bine și sunt talentați.

Mihai Voropchievici a mai dezvăluit, la Antena 3, că cei care au cifra destinului 4 sunt rigizi, încăpăţânaţi, nu pot vedea un puzzle, dominatori și nu sunt deschiși față de ceilalți. Sunt buni, muncitori, corecți, sinceri, hotărâți și pot duce orice la bun sfârșit. Nu cred până nu văd și sunt conservatori.

ADVERTISEMENT

Persoanele a căror cifră a destinului este 5 au tendința de a trece de la o idee la alta, dar și spre vicii, având cinci dependențe. Sunt liberi, aventuroşi, entuziaşti și adaptabili, se pliază rapid. Sunt creativi, nu acceptă să fie îngrădiți și sunt foarte buni prieteni.

Cei cu cifra destinului 6 confundă, de multe ori, responsabilitatea cu dominarea. Sunt empatici, iubitori, deschiși la minte și foarte generoși. Nu sunt concentrați pe bunurile materiale, ci sunt dependenți de bani.

ADVERTISEMENT

Cei cu cifra destinului 8 pot fi obsedați de bani

Cei care au cifra destinului 7 nu comunică, ba chiar pot fi antisociali și nu au încredere în oameni. Nu spun niciodată „te iubesc”, ci transmit acest lucru cu ochii și privirea. Sunt rezervați, analitici, intuitivi și perfecționiști, acestea fiind calitățile.

Obsesia pentru bani și bogăție, dar și nerăbdarea reprezintă defectele celor a căror cifră a destinului este 8. Sunt ambițioși, încrezători în sine, adoră confortul și au abilitatea de a lucra în situații extreme. Sunt realiști și calmi.

Persoanele care au cifra destinului 9 sunt sensibile, au o atitudine negativă și nu se implică. Sunt idealiști, romantici, au o intuiție bună și spirit de sacrificiu.

Cei a căror cifră a destinului este 11 se pot pierde într-o lume perfectă și sunt dezamăgiți de imperfecțiunea celei reale. Au probleme de concentrare li visează mai mult decât acționează. Sunt visători, au putere mare de muncă, sunt analitici ș au aptitudini pentru muzică și artă. Sunt deschiși la muncă.

Pentru cei care au ca cifră a destinului 22, defectele sunt egoismul, tendința de a domina și faptul că nu-și folosesc capacitățile la forță maximă. În schimb, au abilități de lider spirit practic, putere de muncă și sunt carismatici.

ADVERTISEMENT