Life

Mihai Voropchievici dezvăluie cum influențează ciclul de 9 ani destinul. Cine are probleme cu banii

Mihai Voropchievici dezvăluie cum influențează ciclul de 9 ani destinul. Cine are probleme cu banii, dar și cine se bucură de câștiguri.
18.09.2022 | 12:59
Mihai Voropchievici dezvaluie cum influenteaza ciclul de 9 ani destinul Cine are probleme cu banii
Mihai Voropchievici dezvăluie cum influențează ciclul de 9 ani destinul. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a dezvăluit cum influențează destinul ciclul de 9 ani. Numerologul a precizat că există trei cicluri distincte, de 7, 9 și 12 ani, însă acestea din urmă sunt mai “speciale”.

Mihai Voropchievici dezvăluie cum influențează ciclul de 9 ani destinul

Numerologul a explicat cum putem afla anul personal. Se adună ziua și luna noastră de naștere cu anul în care ne aflăm. Dacă rezultatul este 28, atunci anul personal este 1 (2+8=10).

ADVERTISEMENT

“Eşti la începutul ciclului de 1. Fiecare ciclu este ca şi cum ai intra într-o nouă viaţă.”, a explicat Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri Acunse.

Ciclul de 9 ani pentru 1

Anul 1 îți oferă “o doză de energie fantastică”, dar și curaj. Combinat cu energia, curajul aduce schimbare, deoarece 1 înseamnă progres. E momentul perfect pentru noi începuturi. Numerologul a mai precizat că este necesar să fim atenți la decizii.

ADVERTISEMENT

Cei care sunt în anul 1 pot depăși orice obstacol și pot face schimbări în viața lor. Dorințele lor devin realitate și e momentul potrivit să cunoască pe cineva.

Ciclul de 9 ani pentru 2

Cifra 2 înseamnă parteneriat, așa că este momentul ideal pentru căsătorie, dar și pentru a schimba locul de muncă. Trebuie să echilibrezi relațiile din viața ta și să ai grijă la prietenii falși. Ar trebui să te ocupi de problemele vechi.

ADVERTISEMENT

Ciclul de 9 ani pentru 3

Cunoașterea este importantă pentru anul 3 și e momentul perfect pentru studiu și cercetare, dar vei avea parte și de “putere financiară”. Este o perioadă foarte bună pentru aventuri.

Cunoști alte persoane, dar ai și o dorință mare de a cheltui bani. De asemenea, trebuie să ai grijă și la ceea ce mănânci și să nu faci excese.

ADVERTISEMENT

Ciclul de 9 ani pentru 4

Este un an cu multe lipsuri, fiind și unul dintre cei mai dificili. Înveți cum să obții bani și să ai parte de stabilitate. Nu ai prea multe resurse financiare și muncești mult. Trebuie să ai mai multă grijă de sănătate.

Ciclul de 9 ani pentru 5

Anul 5 este unul de echilibru, dar și cel mai plăcut. E momentul să faci niște schimbări care să-ți aducă satisfacții și să-ți asculți intuiția. Nu trebuie să pierzi oportunitățile și e important să-ți păstrezi stima de sine.

Ciclul de 9 ani pentru 6

Îți dorești să ai parte de dragoste și aceasta chiar vine, în cele din urmă. Sunt șanse mari să-ți găsești jumătatea și să te căsătorești. În același timp, e bine să ai grijă la sănătate.

Ciclul de 9 ani pentru 7

Anul 7 este unul greu pentru tine. Poți evolua și te poți afirma mai mult, dar este și un an al necunoscutelor, a mai spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

La toamnă sunt șanse mari să câștigi la jocurile de noroc. E momentul să alegi cea mai bună opțiuni, în cazul în care ai două.

Ciclul de 9 ani pentru 8

Numerologul Mihai Voropchievici anunță un an cu mulți bani, în care culegi roadele celor 7 ani. Începi să strângi bani, iar aspectul financiar este foarte important. Totodată, trebuie să-ți protejezi banii.

Ciclul de 9 ani pentru 9

Te odhnești. dar nu începi nimic nou anul acesta, care este unul “de pauză”. Verifici fiecare ban și ai parte de eșec încă de la început.

ADVERTISEMENT