Life

Mihai Voropchievici dezvăluie cum ne afectează Luna Nouă din zodia Capricorn. Ce (nu) e bine să faci

Află ce e bine și nu e bine să faci pe timp de Lună Nouă în zodia Capricorn de la maestrul runelor, Mihai Voropchievici, indiferent de zodie!
11.12.2022 | 10:21
Mihai Voropchievici dezvaluie cum ne afecteaza Luna Noua din zodia Capricorn Ce nu e bine sa faci
Lună Nouă în zodia Capricorn. Maestrul Mihai Voropchievici explică influențele asupra noastră
ADVERTISEMENT

Luna Nouă din zodia Capricorn, fenomen astrologic care se va produce pe 23 decembrie 2022, înainte de Crăciun, vine cu oportunități extraordinare pentru toate zodiile!

Lună Nouă în Capricorn. Mihai Voropchievici explică influența Lunii asupra noastră

Maestrul Mihai Voropchievici descifrează în ce fel ne va afecta această fază a Lunii și de ce trebuie să ținem cont! Iată sfaturile sale, oferite în exclusivitate pentru FANATIK!

ADVERTISEMENT

Luna reprezintă sufletul uman, subconștientul, dar și instinctul și reflexele, începutul și sfârșitul vieții.

Luna este cea care provoacă marile evenimente ale vieții: nașterea, dragostea și copiii, într-un cuvânt, viața.

ADVERTISEMENT

Pe Lună nu este apă sau atmosferă. Orice lucru este de șase ori mai ușor decât pe Pământ. Pe lună e apă, dar legătura ei cu apa este foarte importantă și nu numai cu apa, ci cu tot ce este fluid, inclusiv cu sângele și alte lichide din organism care sunt în componența celulei.

De Lună sunt legate fluxul și refluxul mărilor și oceanelor. Pe perioada de Lună Nouă, fluidele din corp sunt mai puțin accentuate, au mai puțină forță în a fi atrase de Lună.

ADVERTISEMENT

Perioadă excelentă să începem proiecte noi

Pe Lună Nouă este bine să facem următoarele lucruri! E indicat să demarăm acțiuni noi, poate chiar o afacere, să inițiem o relație care poate duce la căsătorie. E perioadă bună să începem o dietă, un tratament de durată, dar și pentru a scăpa de vicii: băutura, fumatul etc.

E perioadă propice pentru intervențiile chirurgicale, căci rana se vindecă mai repede. Ce mai e bine să faci pe timp de Lună Nouă? Toate activitățile care țin de îngrijirea personală sunt recomandate la data de 23 decembrie: tuns, tăiatul unghiilor, scoaterea bătăturilor și așa mai departe.

ADVERTISEMENT

E bine să mergem la biserică pentru a ne ruga pentru sănătatea altora, pentru a trimit gândurile bune celor aflați în suferință.

Ce e bine să rostești dacă vrei să ai noroc în toate

Luna Nouă este bună pentru a apăra casa, familia, rudele. E bine ca pe timpul acestui fenomen astronomic și astrologic (Luna fiind în Capricorn) să ținem un portofel în mână și să spunem câteva cuvinte pentru a avea parte de prosperitate. Cuvintele sunt următoarele: „Luminiță nouă, taie pâinea-n două; Ție jumătate, mie sănătate și noroc în toate”.

Nu e indicat să avem temeri sau să fim prea critici

Pentru a scăpa de lucrurile rele și necazuri spunem asta: „Așa cum apa se duce în pământ, să se ducă tot răul din viața mea! Toate necazurile, toate visele rele nu se vor împlini. În numele Tatălui, al Fiului și Sfântului Duh, Amin!”.

De asemenea, trebuie să știm că dacă privim Luna din dreapta noastră, atunci când ne uităm spre cer, ne va merge bine în următoarele 30 de zile, va fi o lună prosperă. Dacă o privim din stânga, va fi o perioadă mai grea, cu puțin noroc.

Luna Nouă în zodia Capricorn te mobilizează să fii puternic, muncitor. Îți aduce și prosperitate financiară. De asemenea, primești forța și puterea de a depăști greutățile ivite. Trebuie să ne temperăm autoritatea, spiritul critic, teama de sărăcie și dorința de acaparare, avariția.

ADVERTISEMENT