Life

Mihai Voropchievici dezvăluie lecția karmică pentru fiecare zodie. Care este cel mai optimist nativ

Mihai Voropchievici a dezvăluit care este lecția karmică pentru fiecare zodie. Află care este cel mai optimist dintre nativi.
27.07.2021 | 17:14
Mihai Voropchievici dezvaluie lectia karmica pentru fiecare zodie Care este cel mai optimist nativ
Mihai Voropchievici dezvăluie lecția karmică pentru fiecare zodie. Care este cel mai optimist nativ. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, despre lecția karmică pentru fiecare zodie. Află care este cel mai optimist dintre nativi, dar și cel mai responsabil.

Află care este lecția karmică pentru toate cele 12 semne zodiacale, conform numerologului de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici dezvăluie lecția karmică pentru fiecare zodie. Care este cel mai optimist nativ

Berbec

Acești nativi sunt explozivi, sinceri și transparenți și vin în viața noastră ca să ne ofere ajutor. Sunt naturali și ne învață și pe noi lecția naturaleții. Acest lucru este foarte greu, mai ales într-o lume în care mulți oameni poartă măști. Astfel, lecția nativului Berbec este să spunem mereu adevărul, oricât de dur ar fi el, dar și să comunicăm deschis.

Taur

Taurul nu acceptă infidelitatea într-o relație și rupe imediat legătura cu partenerul dacă acesta calcă strâmb. Este un nativ ambițios și perseverent și își dorește să fie unic pentru partenerul de cuplu și viceversa. Sunt oameni verticali și e un exemplu demn de urmat.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Este o zodie care nu e definită de un tipar anume și ne oferă lecția libertății, nu pot urma o rutină. Gemenii ne învață lecția independenței și a atingerii unor limite în relațiile cu cei din jur, faptul că nu trebuie să fim posesivi cu oamenii din viața noastră. Gemenii își doresc ca ceilalți să le respecte spațiul personal.

Rac

Racul este un nativ răbdător, nu vrea să creeze neînțelegeri, uneori fac compromisuri. Aceștia intră în viața noastră pentru a scoate la suprafață sentimente pe care ne este teamă să le exprimăm. Racii întrețin unitatea și afecțiunea în familie și ne învață lecția iertării.

ADVERTISEMENT

Leu

Nativul Leu este cel care îți spune că nu poți reuși și că aduci norocul în viața ta, care apare doar la cei curajoși. Leul le insuflă celor din jur forța de a reuși și apare atunci când sunt descurajați. Aceștia ne transmit lecția curajului și crede că rolul nostru în viața este să depășim obstacolele care apar în cale.

Fecioară

Este o zodie responsabilă și, în același timp, cicălitoare. Fecioara ne învață să fim organizați și spune că cine nu este ordonat nu va reuși în viață. Este atentă la detalii și îi învață și pe cei din jur să fie responsabili, dar și faptul că trebuie să depună eforturi pentru a-și îndeplini scopurile.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanța se comportă frumos și te ia cu „vorba bună” înainte să începi o treabă, dar se enervează la final, dacă nu ai ascultat. De la Balanță învățăm lecția diplomației, cum să abordăm lucrurile cu tact și să comunicăm diplomat, nu agresiv.

Scorpion

Nativul Scorpion știe cum să ofere pasiune, fie că este vorba de muncă sau dragoste. E pasionat în tot ceea ce face, are ambiție și determinare și este convins că va rezolva tot ce își propune. Scorpionul ne insuflă, astfel, lecția pasiunii.

Săgetător

Săgetătorii știu doar să râdă și ne învață să ne bucurăm de lucrurile mărunte din viață. Orice situație critică pe care tinzi să o consideri disperată poate fi abordată cu calm de acești nativi. Ei ne învață o lecție importantă, aceea a optimismului.

Capricorn

Este cel mai matur dintre nativi și ne învață să privim lucrurile și să acționăm cu maturitate ca să avem parte de reușite. Nativii din zodia Capricorn ne învață lecția maturității, potrivit numerologului Mihai Voropchievici.

Vărsător

Vărsătorul este perspicace și consideră că un om trebuie să-și dezvolte intelectul. Astfel, lecția pe care aceștia ne-o transmit este aceea a perspicacității.

Pești

Nativii zodiei Pești primesc și dăruiesc iubire. Sentimentele de dragoste și compasiune nu îi lipsesc niciodată, indiferent dacă e vorba de viața personală sau profesională. Peștii oferă lecția iubirii și ne învață să ne bucurăm de orice lucru în viață.

ADVERTISEMENT