Life

Mihai Voropchievici dezvăluie zodiile cu noroc la bani. Care sunt acestea

06.12.2020 | 10:30
Mihai Voropchievici dezvaluie zodiile cu noroc la bani Care sunt acestea
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a dezvăluie în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” care sunt zodiile care au mare noroc la capitolul financiar. Este vorba de șase nativi care au șanse reale să se îmbogățească. 

Renumitul numerolog de la Antena 3 a subliniat faptul că semnele zodiacale trebuie să evolueze și să înțeleagă mai mult, în timp ce Lidia Fecioru a mărturisit care sunt greșelile pe care le fac nativii legat de bani.

ADVERTISEMENT

Mai exact, jumătate dintre cei 12 nativi sunt predispuși la șanse reale de bogăție, motiv pentru care nu vor avea grija zilei de mâine. Zodiile de foc sunt cele care „topesc” banii, ele fiind principalele persoane care în viitorul apropiat vor avea saci de bani.

Mihai Voropchievici, cele 6 zodii norocoase la capitolul financiar

Berbec

Agresivitatea și puterea sa fantastică de muncă îi oferă acestui nativ șanse mari de îmbogățire, mai ales că este conștient de nevoile sale materiale. Este mai hotărât și cinstit ca niciodată, calitățile sale fiind puse în valoare forte bine. Mare atenție, la impulsivitate și nerăbdarea, ai putea ajunge la o suferință materială.

ADVERTISEMENT

Taur

Reușești să te pliezi de minune acolo unde este o sursă financiară, fii răbdător și tenace. Lucrează cu dăruire și lucrurile frumoase nu vor întârzia să apară, fă tot ce-i este pe placul sufletului tău. Renunță la acel exces de încăpățânare și conservatorism.

Rac

Ești genul de persoană care știe să-și creeze ocazii, portițe. Ești posesiv și familist convins. Ai în permanență tot ce-ți dorești. Ești sprijinit mult de astre, avantajul tău fiind cu dublu sens, atât pentru tine, cât și pentru persoana pentru care lucrezi. Sunt șanse foarte mari să devii celebru și pe deasupra, bogat.

ADVERTISEMENT

Leu

Te îmbogățești prin cinste și muncă dreaptă, lucrezi pentru fiecare lucru pe care-i vrei. Aroganța, încăpățânarea și fițelor îți dau mari dureri de cap, dar la bătrânețe s-ar putea să trăiești din averile și comorile primite moștenire. Ești atras în toate părțile, lucești ca aurul, lucru care nu poate aduce numai lucruri bune.

Balanța

Ai succes prin diplomație și prin corectitudine. Semn al justiției, cauți întotdeauna un echilibru în tot ceea ce faci. Ești înzestrat cu har și carismă, în timp ce sociabilitatea și cooperarea te ajută să strângi ban pe ban. Singura greșeală pe care o faci este evitarea confruntărilor, din păcate în acest fel pierzi enorm bani.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Curaj, resurse, pasiune și încăpățânare, acestea sunt calitățile care te propulsează într-un viitor plin de bani. Fii constructiv pentru persoana ta și norocul va veni cât mai curând. Te străduiești pe cât posibil să găsești acea șansă care să-ți aducă bani, mai ales că ești ahtiat după resurse financiare.

ADVERTISEMENT