Life

Mihai Voropchievici, dezvăluiri inedite! Ce secrete ascund oamenii născuți înainte și după Paște

Mihai Voropchievici dezvăluie de ce sunt speciali oamenii veniți pe lume în Săptămâna Mare! Iată lucruri pe care nu le cunoșteai!
14.04.2023 | 08:30
Mihai Voropchievici dezvaluiri inedite Ce secrete ascund oamenii nascuti inainte si dupa Paste
Mihai Voropchievici, despre magia celor născuți înainte și după Paște. Foto: ASTRO-FANATIK/ pixabay.com
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici vorbește despre magia celor născuți în Săptămâna Mare, denumită la ortodocși și Săptămâna Patimilor. Iată care sunt cele mai interesante lucruri, unele cu totul neștiute, despre cei veniți pe lume în această perioadă sfântă.

Mihai Voropchievici, despre cei veniți pe lume înainte și după Paște

Știm că fiecare om e născut într-un anumit interval, că e primăvară, vară, iarnă sau toamnă. Oamenii veniți pe lume în săptămâna premergătoarea sărbătorii Îniverii Domnului se numește săptămâna desăvârșirii perfecțiunii sociale.

ADVERTISEMENT

În această săptămână trebuie să ne perfecționăm, să ne înnoim forțele, să calculăm pașii pentru a avea succes. E necesar să înțelege că toți trăim în societate și trebuie să contribuim fiecare cu ceva.

Mihai Voropchievici: cei născuți în Săptămâna Patimilor sunt reformatori, dornici de schimbare

Până pe 18 aprilie, e foarte benefică exprimarea spiritualității și a credinței în Dumnezeu. În această săptămână, sunt evidențiați liderii în societate, căci își scot la iveală energia creatoare.

ADVERTISEMENT

Este nevoie să fim lideri, chiar dacă de multe ori nu avem aceste veleități, dar avem ocazia să devenim cei care conduc, care dau ordine, care îi orientează pe cei din jurul lor. A fi lider înseamnă să nu alunecăm spre tiranie.

În Săptămâna Mare se amestecă reformismul cu conservatorismul din noi. În această perioadă, viața spirituală are o importanță deosebită pentru succes. Dacă aveți nevoie de răbdare ca să reușiți, e bine să vă dați voie să mai ascultați și părerile altora, să nu vă pripiți.

ADVERTISEMENT

Cei născuți în Săptămâna Patimilor sunt reformatori și primesc cu plăcere orice înseamnă ajutorul celor care vin și cer. Este perioada zodiei Berbec din al treilea decan, care este idealist și vrea să ajute toată omenirea.

Sunt prin excelență lideri ce pot duce după ei mulțimea. Sunt niște conducători de grupuri, chiar grupuri foarte mari. Sunt lipsiți de frică și merg, de obicei, înainte.

ADVERTISEMENT

Ce spune Voropchievici despre oamenii care au ziua nașterii în Săptămâna Luminată, după Înviere: „Au o forță fantastică”

Caută persoane devotate ideilor spuse de ei. Mulți au șansa să devină oameni de creație sau politicieni. Dacă vor numai prin voință să facă bine, dar și să influențeze societatea, le va ieși fără prea multe eforturi. Pentru cinste și dreptate vor lupta toată viața.

„Speciali sunt și cei născuți după Sfintele Paști, în Săptămâna Luminată. Din 18 aprilie încolo, până pe 24, spunem că este perioada puterii. Oamenii veniți pe lume în acest interval au o forță fantastică”, transmite Mihai Voropchievici, în exclusivitate pentru cititorii FANATIK.

Oamenii aceștia au multă energie și o pot folosi spre binele lor, dar și împotriva lor. Dorindu-și prea mult își pot face rău în același timp. E nevoie de multă diplomație în Săptămâna Luminată.

Dorința de a se mișca doar înainte le va aduce rezistență și încăpățânarea din partea celorlalți. E bine să dăruiască energia pe care o au celor din jur, să se uite și în stânga și dreapta, să ofere din tot ce au.

Fiecare faptă bună ne va face să fim iubiți de Dumnezeu și să primim ajutor. În perioada puterii, vom simți fluxuri de energie și puteri fizice care ne pun pe gânduri.

Este favorabilă curățenia de primăvară, reparația locuinței, dar mai ales curățenia sufletească, căci trebuie să ne înnoim și pe dinăuntru. E o perioadă bună să scăpăm de lucrurile de care nu mai avem nevoie, de obiecte care ocupă spațiu degeaba. Alte subiecte la fel de interesante ori predicții astrologice făcute de maestrul Mihai Voropchievici pot fi descoperite pe pagina de YouTube ASTRO-FANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT