Life

Mihai Voropchievici, horoscopul maritim. Ce semn ești în funcție de data nașterii

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat un horoscop total diferit.
28.07.2021 | 16:42
Mihai Voropchievici horoscopul maritim Ce semn esti in functie de data nasterii
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a realizat un horoscop special pe care l-a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la la Antena 3. Horoscopul maritim aduce denumiri din zona mării și este alcătui în funcție de data de naștere.

Aflați mai jos ce semn acvatic sunteți în funcție de ziua în care v-ați născut.

Mihai Voropchievici, horoscopul maritim. Ce semn ești în funcție de data nașterii

Mihai Voropchievici a realizat un horoscop cu totul inedit pe care l-a prezentat la Antena 3. 

Cârmă (21 martie – 20 aprilie)

Nativii născuți în această perioadă sunt obișnuiți să conducă. Se pot concentra foarte bine, își doresc să cunoască cât mai multe lucruri. Au multă energie spirituală și fizică. Sunt mereu deschizători de drumuri și nu trec neobservați.

ADVERTISEMENT

Far (21 aprilie – 21 mai)

Cei născuți între aceste date au stabilitate și siguranță. Cei din jur se simt în siguranță în prezența lor. Au un suflet nobil, iubesc dreptatea, sunt pragmatici, fermecători și sufletiști. Au însă o problemă. Nu iubesc schimbările și trebuie să învețe să fie mai flexibili.

Val (22 mai – 21 iunie)

Nativii născuți sub acest semn sunt deschiși, flexibili, iubesc noutățile, descoperirile și adoră tot ce este inedit. Se adaptează imediat indiferent de situație. Adoră să fie înconjurați de oameni. Au o capacitate extraordinară de a absorbi orice informație.

ADVERTISEMENT

Scoica (22 iunie – 22 iulie)

Aceștia iubesc apa. Dorul sufletului lor e legat de familie și de cei dragi. Sunt înzestrați cu o mulțime de talente, în plus au și o latură emoțională dezvoltată. Ei trebuie să fie mereu atenți la propria vulnerabilitate și propriile sensibilități.

Ancora (23 iulie – 22 august)

Cei născuți între aceste date sunt adevărați lideri. Trăsătura lor principală este statornicia. De multe ori au tendința de a fi fixiști și cred doar în sistemul lor de valori.

ADVERTISEMENT

Stea de mare (23 august – 21 septembrie)

Ordinea și disciplina îi caracterizează pe acești nativi. Le place frumosul și au o înclinație spre iubire, tandrețe.

Corabia (22 septembrie – 22 octombrie)

Își caută mereu propriul echilibru. Nu țin cont de mărimea valurilor sau intensitatea vântului. Marea le accentuează trăsăturile precum bunătatea, capacitatea de empatie. Le place să fie înconjurați de lucruri frumoase, să fie seduși și să seducă.

ADVERTISEMENT

Meduza (23 octombrie – 21 noiembrie) 

Acești nativi sunt mereu enigmatici, misterioși. Niciodată nu își dezvăluie gândurile în totalitate. Sunt foarte blânzi, înțelegători și îngăduitori cu persoanele din jurul lor. În situații de criză dau însă dovadă de o tărie interioară uluitoare.

Busola (22 noiembrie-20 decembrie)

Acești nativi au un spirit liber. Sunt independenți și joviali. Își doresc mereu să învețe lucruri noi și să-i ajute și pe ceilalți să capete cunoștințe. Își doresc să vadă cât mai multe lucruri și să exploreze mereu.

Albastrul mării (21 decembrie – 19 ianuarie)

Personalitatea lor este completă și complexă. Ei dispun și de forța brută a mării. Acești nativi sunt înțelepți, maturi, puternici și capabili să facă orice efort pentru a ajunge unde își propun.

Pescărușul (20 ianuarie – 18 februarie) 

Acești nativi seamănă bine cu pescărușul. Iubesc libertatea, tot ceea ce este nou, tot ce se poate întâmpla. Nu se lasă niciodată subjugați sau controlați de alte persoane.

Briza mării (19 februarie – 20 martie)

Sunt generoși, deschiși, au un foarte dezvoltat simț al umorului, sunt modești și asumați. Atrag mereu lucrurile care le sunt necesare pentru a deveni mai buni. cei din jurul lor îi adoră. Sunt mereu sinceri, calmi, dar tranșanți.

ADVERTISEMENT