Life

Mihai Voropchievici îți aduce horoscopul iubirii. Dragostea adevărată, prin ochii fiecărei zodii în parte

06.02.2021 | 22:16
Mihai Voropchievici iti aduce horoscopul iubirii Dragostea adevarata prin ochii fiecarei zodii in parte
ADVERTISEMENT

Dacă e sâmbătă, numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeuta Lidia Fecioru îți spun ce provocări te așteaptă în următoarea perioadă. Și pentru că februarie stă sub semnul dragostei, urmează un horoscop special.

Te numeri printre nativii din zodia Gemeni? Ar cam trebui să te hotărăști. Nu de alta, dar e greu de crezut că poți întâlni sufletul pereche atât timp cât zbori din floare-n floare. Oi fi tu greu de mulțumit, dar trebuie să mai și alegi la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Cât despre tine, Săgetătorule, ai foarte multe de oferit și știi că orice relație adevărată merită așteptată. Prin urmare, nu te grăbești niciodată când vine vorba de dorințele inimii. Horoscopul este adus de antena3.ro.

Horoscopul iubirii, adus de Mihai Voropchievici

Berbec

Îți place să fii cel care taie și spânzură în relație, chiar dacă această abordare se întoarce de multe ori împotriva ta și o știi prea bine. Ai nevoie de o parteneră la fel de autoritară, pe care să te poți baza indiferent de situație.

ADVERTISEMENT

Taur

La cât de meticulos ești, slabe șanse să te îndrăgostești la prima vedere. Ai nevoie de cineva care să-ți ofere stabilitate în căsnicie. Nu manipulezi, nu te joci cu sentimentele celui de lângă tine și te aștepți ca persoana iubită să se comporte la fel.

Gemeni

Nu ai cum să întâlnești sufletul pereche atât timp cât zbori din floare-n floare. Încearcă să te hotărăști până nu e prea târziu. Știi cum se spune, când alergi după doi iepuri, nu prinzi niciunul.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești profund și idealist când vine vorba despre iubire, dar ți-e teamă să nu intri în bucluc. Te poate cuceri doar o persoană care dă dovadă nu doar de spontaneitate, ci și de multă inteligență. Dacă ai chef de aventuri facile, ia-ți gândul!

Leu

Ești pasional, extravagant și un amator de dragoste spontană. Ce mai, o explozie și la propriu, și la figurat. Te îndrăgostești repede, dar la fel de repede îți trece. Iubirea adevărată vine doar cu un partener pe măsură, la fel de intens și de sincer.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai standarde atât de înalte, încât e imposibil să te îndrăgostești cu una, cu două. Te cucerește doar cel care dă dovadă de răbdare și seriozitate, fără trivialități și insinuări. Îți dorești o poveste de iubire ca în povești.

Balanță

Tânjești după dragoste. Oferi mult și aștepți ca partenerul să procedeze la fel. Îți dorești atât de mult să simți fiorii dragostei, încât uneori pot să o și cerșești, dar nici vorbă să te mulțumești cu puțin.

Scorpion

O persoană slabă de înger nu îți va putea fi niciodată partener. Ești posesiv și acaparator. Vrei totul, aici și acum. Răbdarea nu a fost și nu va fi niciodată punctul tău forte.

Săgetător

Ai atât de multe de oferit și știi că orice relație adevărată merită așteptată. Prin urmare, nu te grăbești niciodată când vine vorba de dorințele inimii

Capricorn

Îți place să iei lucrurile încet, să construiești o relație pas cu pas, ba chiar ai tendința de a-ți modela partenerul după bunul plac, motivat de ambiție și succes. Te înconjori în permanență de oameni care au control asupra vieții lor și se bucură de succes. Ai nevoie de cineva care să te provoace.

Vărsător

Iubești cu ușurință, pe oricine și orice. Fiind un semn de aer, visezi în permanență cu ochii deschiși, așa că ai avea nevoie de un partener care să știe cum să te aducă cu picioarele pe pământ.

Pești

Dacă cineva se poate îndrăgosti la prima vedere, acela cu siguranță ești tu. Asta din cauza planetei viselor, Neptun, care face ce face și te conduce după bunul ei plac. Vrei lucruri mărețe de la o relație, dar te schimbi la 180 de grade când dai de greu.

ADVERTISEMENT