Life

Mihai Voropchievici îți aduce horoscopul primăverii. Vești bune pentru Raci

27.02.2021 | 21:51
Mihai Voropchievici iti aduce horoscopul primaverii Vesti bune pentru Raci
ADVERTISEMENT

Primăvara se apropie cu pași repezi și aduce o sumedenie de provocări, indiferent de zodia în care ești născut. Dacă vrei să nu te prindă nepregătit, „ascultă” cu atenție sfaturile numerologului Mihai Voropchievici!

Te numeri printre nativii din zodia Racului? Poți să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil, pentru că vin vești extraordinare. Trebuie să ieși din amorțeală și să ai puțină răbdare, ce-i drept, dar merită din plin.

ADVERTISEMENT

Cât despre tine, Capricornule, ei bine, e momentul să-ți confirmi statutul de „truditor”, așa că nu ezita să-ți asumi noi responsabilități, oricât de dificile ar părea. Atât timp cât ai încredere în forțele tale, nimic nu te poate opri. Horoscopul este oferit de antena3.ro.

Mihai Voropchievici îți spune ce provocări te așteaptă în această primăvară

Berbec

Primăvara vine cu provocări fantastice și te încăpățânezi să le duci pe toate de una singură. Renunță la orgoliu! Ce rezolvi dacă ajungi să clachezi tocmai acum? Și nu uita să te înarmezi cu multă, foarte multă răbdare.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești foarte determinant și iei decizii importante fără teama de a greși. Vrei să faci o schimbare în plan profesional? Cântărește cu atenție fiecare variantă, apoi încearcă să acționezi în funcție de ce-ți dictează rațiunea.

Gemeni

Te așteaptă o primăvară spectaculoasă, în special din punct de vedere financiar. Ai auzit bine. Proiectele începute anul trecut își arată roadele, așa că primești sume importante de bani în cont. E momentul să pui în aplicare schimbările pe care le-ai tot amânat.

ADVERTISEMENT

 Rac

Ai obiceiul de a spune „verde-n față” tot ce gândești și riști să provoci un scandal cu persoana iubită. Încearcă, totuși, să-ți păstrezi calmul și să dai dovadă de mai multă diplomație. Nu de alta, dar ar fi păcat să umbrești toate satisfacțiile din următoarea perioadă cu certuri inutile.

Leu

Frustrări sau evenimente imprevizibile riscă să te destabilizeze dacă nu reușești să le gestionezi în timp util. Încearcă să renunți la obiceiul de a arunca vina pe cei care nu ți-au greșit cu absolut nimic!

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vești sunt excelente. plan. Debordezi de creativitate, așa că poți rezolva cu ușurință orice problemă. Iar dacă nu reușești pe cont propriu, ai prieteni dornici să îți sară în ajutor.

Balanţă

Ți se oferă oportunitatea să începi o afacere, dar rațiunea îți spune să refuzi. Cântărește cu atenție avantajele și dezavantajele înainte de a lua o decizie finală! Cu o șansă ca asta nu te întâlnești în fiecare zi.

Scorpion

Câştigurile vin, parcă, de nicăieri în această primăvară. Ce îți poți dori mai mult? Profită de momentul favorabil, dar cu măsură. Nu rezolvi nimic dacă risipești într-o clipă tot ce ți se oferă.

Săgetător

Ar trebui să te lași purtat de val şi să acţionezi doar în baza instinctului. Ai o energie debordantă în această primăvară și nu ar fi indicat să o irosești pe scenarii inutile.

Capricorn

Ești răsfăţatul acestei primăveri. Norocul îți surâde pe toate planurile, chiar dacă unii încearcă să-ți pună bețe-n roate. Câștigi sume impresionante de bani, dar nu uita să pui deoparte și pentru persoana iubită. Merită un cadou frumos.

 Vărsător

Ești pus pe harță în această perioadă. Cauți să intri în discuţii contradictorii, deşi nu ai câștig de cauză. Cu toate astea, o persoană apropiată reușește să te înțeleagă și vine cu sfaturi prețioase. Vei trece peste toate problemele, trebuie doar să le urmezi.

 Peşti

Debordezi de creativitate. Ba chiar îi inspiri şi pe cei din jur. Unde mai pui că se întrevăd schimbări importante în plan profesional. Un job nou, o afacere la început de drum sau un proiect dificil, poți să le duci pe toate dacă ai încredere în forțele tale.

ADVERTISEMENT