Life

Mihai Voropchievici îți prezintă horoscopul pentru Lună Nouă în Berbec. Cine face o schimbare majoră

10.04.2021 | 21:14
Mihai Voropchievici iti prezinta horoscopul pentru Luna Noua in Berbec Cine face o schimbare majora
ADVERTISEMENT

Numerologul Mihai Voropchievici a făcut o serie de dezvăluiri în emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, unde a prezentat horoscopul pentru Lună Nouă în Berbec.

Această Lună Nouă în Berbec din data de 12 aprilie 2021 aduce schimbări importante pentru mai multe zodii. Ce nativi se bucură de protecția astrelor, în următoarea perioadă?

ADVERTISEMENT

Se pare că toți nativii vor fi mai buni și mai calzi, după acest eveniment important. 12 este număr magic, care reprezintă Divinitatea. Berbecul vine la pachet cu toată forța lui Marte. Este deschizător de drumuri și ne poate aduce cheia de la ușa fericirii.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Berbec

Trebuie să te eliberezi de gândurile negatie. Ai o minte alertă, dar trebuie să ai doar gânduri pozitive. Ești recunoscător pentru tot ceea ce îți scoate Universul în cale.

ADVERTISEMENT

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Taur

Trebuie să iei o pauză și să te gândești bine la drumul pe care vrei să mergi de acum încolo. Analizează bine toate variantele pe care le ai în față. Ai tendința să rămâi blocat prea mult în trecut.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Gemeni

Vrei prea multe lucruri în același timp. Din cauza asta, ajungi să te epuizezi. Trebuie să faci un pas înapoi, să analizezi toate aceste lucruri și să te ponderezi puțin.

ADVERTISEMENT

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Rac

Trebuie să iei decizii doar în funcție de sufletul tău, bazându-te pe intuiție. Ignoră vorbele celor din jur și nu te mai lăsa influențat de ei.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Leu

Ești egoist și nu te mai interesează de cei din jur. Aveai nevoie de o perioadă ca aceasta, în care să te pui pe primul loc și să ai mai multă grijă de tine.

ADVERTISEMENT

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Fecioară

Îndrăznește și luptă pentru ceea ce îți dorești cu adevărat. Nimeni nu te va ajuta, așa că mergi singur pe drumul spre visele tale. Nu te mai teme de schimbările din viața ta.

Mihai Voropchievici îți prezintă horoscopul pentru Lună Nouă în Berbec

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Balanţă

Oscilezi mereu între două extreme. Te apuci de ceva, apoi simți că nu mai poți. Aceste perioade cu îndoieli te trag înapoi. Trebuie să ai mai multă încredere în tine și în forțele proprii.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Scorpion

Îți place să stai în zona ta de confort, dar această Lună te scoate din ea. Vor apărea multe oportunități fabuloase în calea ta.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Săgetător

Trebuie să faci niște alegeri importante pe plan sentimental. Trebuie să lași deoparte toate fricile și să te gândești mai mult la viitor. Alege ceea ce te face pe tine fericit.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Capricorn

Ai o lecție importantă de învățat în aceste zile. Ești meticulos și îți este frică să nu greșești. Este omenește să nu faci totul perfect, așa cum ți-ai dori.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Vărsător

Mergi mereu înainte, dar mintea ta este blocată în trecut. Renunță la tot ceea ce te ține pe loc, pentru că ai în sufletul tău cheia pentru a încuia acea ușă.

Horoscop pentru Lună Nouă în Berbec pentru Peşti

Ai tendința să ascunzi totul în suflet, Învață să te deschizi în fața celor din jurul tău, pentru că doar așa vei putea scăpa de această durere care te macină.

ADVERTISEMENT