Life

Mihai Voropchievici îți spune care este luna ta norocoasă în funcție de zodie! Află când vei da lovitura

06.07.2020 | 15:42
Mihai Voropchievici iti spune care este luna ta norocoasa in functie de zodie Afla cand vei da lovitura
Mihai Voropchievici îți spune care este luna ta norocoasă în funcție de zodie. Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

Chiar dacă fiecărui semn zodiacal îi corespunde o anumită lună din an, nu înseamnă că aceasta este întotdeauna și cea mai norocoasă pentru acei nativi. Căile Universului sunt extrem de încurcate și trebuie să acorzi atenție chiar și celor mai mici amănunte, oricât de neînsemnate ar putea părea ele.

Doar așa vei fi pregătit să întâmpini orice provocare cu zâmbetul pe buze. Nu o spunem doar noi, ci și maestrul Mihai Voropchievici, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi și numerologi din România.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, așteaptă-te ca mai să fie mereu o lună de bun augur pentru tine, în special dacă se întâmplă să nu fi întâlnit sufletul pereche. Cât despre Fecioare, ei bine, acești nativi se simt mai bine toamna, pentru că septembrie le aduce de regulă cele mai mari satisfacții.

Mihai Voropchievici îți spune care este luna ta norocoasă în funcție de zodie

Berbec

Aprilie este luna în care te vei simți foarte încrezător și stima de sine îți va fi în continuă creștere. Așadar, profită de această lună!

ADVERTISEMENT

Taur

Dacă te simți creativ, septembrie este luna în care vei străluci. Septembrie este luna în care vei putea arăta că ai înclinație spre artă.

Gemeni

Pentru tine, Mai este o lună foarte bună, mai ales spre sfârșitul ei. Ca atare, sunt mari șanse să apară oportunități în planul dragostei.

ADVERTISEMENT

Rac

Să știi că ești un nativ norocos. Ai două luni norocoase. Îți va fi bine și în iulie, dar și în septembrie. Te așteaptă lucruri incitante, așadar, profită de ele!

Leu

Norocul te întâmpină încă de la începutul anului. Februarie îți aduce un val de energie creativă. Profită de acest timp pentru a-ți etala talentele și pentru a străluci!

Fecioară

Septembrie este luna ta norocoasă. Este o lună destinată noilor începuturi, creionării unor noi planuri ce pot fi duse la îndeplinire până la finele anului.

Balanță

Așteaptă până în primăvara fiecărui an pentru câteva reînnoiri interesante în viața ta. Aprilie este luna dedicată dragostei!

Scorpion

Va trebui să aștepți până la sfârșitul verii pentru a avea noroc. Sfârșitul lunii august este momentul potrivit pentru atingerea scopurilor stabilite.

Săgetător

Astrele se aliniază, în cazul tău, la începutul anului. Așadar, luna ta norocoasă este ianuarie.

Capricorn

Și ție îți va surâde începutul fiecărui an! Ianuarie te pune în evidență, lăsându-i pe alții să-ți aprecieze eforturile.

Vărsător

Vrei un sfat? Nu dormi în a doua lună a anului! Februarie are planuri mari cu tine!

Pești

Ai parte de două luni norocoase în fiecare an. Așadar, februarie aduce un plus de noroc felului în care visurile tale pot deveni realitate. În plus, iulie permite creativității tale să plutească.