Life

Mihai Voropchievici îți spune cât noroc ai în dragoste în funcție de ziua în care te-ai născut

02.04.2021 | 17:10
Mihai Voropchievici iti spune cat noroc ai in dragoste in functie de ziua in care teai nascut
Mihai Voropchievici îți spune cât noroc ai în dragoste în funcție de ziua în care te-ai născut.. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici îți spune cât de mult noroc sau ghinion în dragoste ai în funcție de ziua în care te-ai născut, indiferent de lună. Acesta a vorbit și despre câte eșecuri poți avea în viața amoroasă de-a lungul vieții. 

Numerologul de la Antena 3 îți spune cât de ușor te îndrăgostești și cât noroc ai, dar și cât de încrezător și loial ești, totul pornind de la ziua în care ești născut.

ADVERTISEMENT

Află din rândurile de mai jos cum stai cu norocul în dragoste și vezi cu cine poți forma o relație. Numerologul a vorbit despre aceste aspecte în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Mihai Voropchievici îți spune cât noroc ai în dragoste în funcție de ziua în care te-ai născut

Persoanele născute în ziua de 1 se îndrăgostesc foarte repede, însă nu cred în ideea de dragoste la prima vedere. Este, mai degrabă, o dragoste trecătoare. Au patru eșecuri în viața amoroasă și sunt compatibile cu 1, 10, 19 și 28. Pe de altă parte, cei născuți pe 2 au o fire analitică și studiază foarte bine persoana înainte de a avea o relație sentimentală și se lovesc de același număr de eșecuri. Sunt compativili cu cei născuți pe 2, 20 și 29.

ADVERTISEMENT

Cei care au încredere în propriile forțe și sunt siguri că fac alegeri bune atunci când vine vorba de relații sunt născuți în ziua de 3. Nu au anumite tipare și se potrivesc cu cei născuți pe 3, 21 și 30. Cei care s-au născut în ziua de 4 sunt pasionali în relația cu partenerul și scot ce e mai bun într-o persoană, fiind compatibili cu cei născuți pe 13, 22 și 31.

Cei care s-au născut în ziua de 5 sunt capabili de sentimente mărețe și pasionale, dar nu-și arată această latură. Nu vor se exteriorizeze ca să nu pară sensibili și sunt compatibili cu cei care s-au născut pe 5, 14 și 23. Loialitatea și onestitatea îi caracterizează pe cei născuți pe 6, care se împrietenesc cu o persoană înainte de a avea o relație sentimentală. Se potrivesc cu cei născuți în zilele de 6, 15, 26 și au cinci eșecuri în dragoste.

ADVERTISEMENT

Persoanele care s-au născut pe 7 își transmit sentimentele prin intermediul semnelor și nu spun niciodată „te iubesc” din cauza temerilor, fiind compatibili cu cei născuți pe 7, 16 și 25. Cei născuți pe 8 cred foarte mult în dragoste și se tem de singurătate, fiind dornici de iubire adevărată. Au trei eșecuri în dragoste și sunt compatibili cu 8, 17, 26.

Cei născuți pe 10 nu sunt foarte implicați, iar cei de pe 15 sunt loiali

Cei care s-au născut pe 9 înțeleg iubirea abia după ce s-au despărțit de partener și au regrete prea târziu. Au patru eșecuri în viața amoroasă și sunt compatibili cu cei de pe 9, 18, 27. Cei de pe 10 sunt lideri în dragoste și nu sunt implicați pentru mult timp într-o relație. Sunt compatibili cu cei născuți în zilele de 1, 10, 11, 28 și au două eșecuri.

ADVERTISEMENT

Persoanele care s-au născut pe 11 au tendința de a analiza foarte mult până să facă primul pas, au un eșec și se potrivesc cel mai bine cu cei născuți pe 2, 11, 29. Firi romantice au cei născuți pe 12, dar nu se implică în relații decât dacă sunt foarte îndrăgostiți de persoana respectivă. Au un singur eșec și sunt compatibili cu 12, 21, 30.

Cei născuți în ziua de 13 iubesc cu pasiune și nu tratează relația cu superficialitate. Au cinci eșecuri în dragoste și se potrivesc cel mai bine cu cei născuți pe 4, 13, 22, 31. De asemenea, șj cei de pe 14 sunt pasionali și au sentimente puternice, dar au trei eșecuri în dragoste și sunt compatibili cu 5, 14, 23 ale lunii.

Loiali, sinceri și fideli sunt cei care s-au născut în ziua de 15 și rămân în relații de prietenie cu foștii parteneri, se pot întoarce la vechile iubiri. Au șase eșecuri și  sunt compatibili cu 6, 15, 24. Cei născuți pe 16 emană dragoste și contează foarte mult pentru ei ca partenerul să le descifreze mesajele subtile. Din fericire, sunt persoane selective și au un singur eșec în dragoste. Se potrivesc cu cei născuți pe 7, 16, 25. 

Cei născuți pe 17 visează la dragostea adevărată. Persoanele care au trei eșecuri sau mai multe

Cei de pe 17 cred în iubire și vor să aibă parte de dragoste adevărată în viața lor, pe care o caută în permanență. Au patru eșecuri și sunt compatibili cu cei de pe 8, 17 și 26. Cei născuți pe 18 înțeleg dragostea abia după ce au încheiat relația cu partenerul și se potrivesc cu 9, 18, 27. Între timp, cei care s-au născut pe 19 nu cred în dragoste la prima vedere, nu se implică foarte mult în relație și au un singur eșec, fiind compatibili cu cei de pe 1, 10, 19, 28.

Persoanele născute pe 20 sunt sensibile și tind să analizeze foarte mult lucrurile într-o relație. Au patru eșecuri și se potrivesc cu cei născuți pe 1, 11, 20, 29. Cei născuți pe 21 au încredere în forțele lor și au o fire romantică, fiind convinși că au ales persoana ideală atunci când vine vorba de relații. u un singur eșec și sunt compatibli cu cei născuți pe 3, 12, 30. 

Cei născuți pe 22 iau lucrurile serios într-o relație și iubesc cu pasiune, le lac surprizele de la parteneri și au cinci eșecuri în dragoste. Sunt compatibli cu 4, 13, 22, 31. Și cei de pe 23 sunt pasionali și se îndrăgostesc repede. Se pot muta cu partenerul după o perioadă scurtă de relație, rar au parte de relații lungi și au un singur eșec îmn dragoste. Sunt compatibili cu 5, 14, 23.

Persoanele care se împrietenesc înainte de a ajunge la relații de dragoste

Cei care s-au născut în ziua de 24 preferă să aibă o relație de prietenie cu viitorul partener, abia mai apoi fiind vorba de iubire. Au un singur eșec și se potrivesc cel mai bine cu cei de pe 6, 15 și 24. Persoanele născute pe 25 își transmit dragostea mai mult prin semne decât cuvinte, au două eșecuri și sunt compatibili cu 7, 16, 25. 

Nu sunt foarte implicați într-o relație cei care s-au născut pe 26, au două eșecuri și sunt compatibili cu 1, 10, 19, 28 ale lunii. Persoanele care s-au născut pe 27 gândesc foarte mult înainte de a face primul pas, ratează ocazia de cele mai multe ori, au un singur eșec și se potrivesc cu 2, 11, 29, 20. La polul opus sunt cei născuți pe 28, care cred foarte mult în dragoste și nu rămân singuri, fiind mai predispuși iubirii trupești. Au patru eșecuri și sunt compatibili cu 8, 17, 26 ale lunii.

Cei născuți pe 28 sunt capabili de sentimente puternice, dar preferă să ascundă acest lucru pentru a nu părea vulnerabili. Au cinci eșecuri și pot forma un cuplu cu cei născuți pe 5, 15, 25. Persoanele născute pe 30 analizează foarte mult o persoană și au patru eșecuri. Se potrivesc cu 1, 12, 21, 30. Cei născuți în ultima zi a lunii, pe 31, înțeleg cu greu sentimentul de dragoste, rememorează relațiile din trecut și au un singur eșec. Sunt compatibili cu 4, 13, 22, 31. 

ADVERTISEMENT