Life

Mihai Voropchievici prezintă prognoza meteo pentru noiembrie. Ce sugerează astrele pentru vreme

31.10.2020 | 22:17
Mihai Voropchievici prezinta prognoza meteo pentru noiembrie Ce sugereaza astrele pentru vreme
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a prezentat în urmă cu foarte puțin timp prognoza meteo pentru luna noiembrie din punct de vedere astrologic. Renumitul numerolog a făcut aceste previziuni în cadrul unei emisiuni TV, unde a vorbit și despre ce aduce runa pentru luna viitoare în țara noastră.

Mai exact, astrolog a precizat la „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 ce sugerează astrele pentru vreme. Concret, noiembrie este una specifică sezonului rece, precipitațiile sub formă de ploaie și ninsoare fiind predominante pe parcursul lunii.

ADVERTISEMENT

Doar câteva zile se anunță a fi plăcute, în rest prognoza meteo pentru luna următoare din punct de vedere astrologic poate fi comparabilă cu cea emisă de meteorologi.

Mihai Voropchievici, despre vremea lunii noiembrie 2020 prin prisma astrelor

„În perioada 1 – 4 noiembrie 2020 vremea este una bună, după care se pregătește venirea iernii. Din 5 noiembrie până pe data de 9 astrele preconizează vânt și zăpadă, așadar vin ninsorile. 

ADVERTISEMENT

În intervalul 10 – 14 noiembrie se întețesc ninsorile și frigul. În zilele de 15, 16 și 17 se mai potolește frigul și începe să fie mai bine. În zilele de 18 și 19 zăpada se schimbă sub formă de ploaie. Posibil polei. 

20 – 21 noiembrie iară e bine. În zilele de 22 și 23 ale lunii viitoare astrele anunță ceață. Atenție cum conduceți cei care sunteți posesori de autoturisme! Pe 24 ploaie, în timp ce pe 25 și 26 este vreme bună. 

ADVERTISEMENT

În ultimele zile ale lunii noiembrie astrele preconizează ger. Așadar, luna viitoare aduce o alternanță de frig, ploaie, ceață, zăpadă, ger.

Doar câteva zile sunt mai bune. E un noiembrie care își intră în drepturi”, a spus Mihai Voropchievici referitor la prognoza meteo pentru luna următoare.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește runa pentru luna viitoare, maestrul este de părere că aceasta aduce vești bune pentru fiecare nativ în parte, însă vine și cu scandaluri.

Unele zodii se vor bucura de multă iubire în perioada următoare, în timp ce o singură zodie este răsplătită pentru munca depusă în ultima vreme.

ADVERTISEMENT