News

Mihai Voropchievici prezintă vremea din bătrâni pentru luna aprilie! Numerologul a anunțat când plouă

31.03.2019 | 20:07
Mihai Voropchievici prezinta vremea din batrani pentru luna aprilie Numerologul a anuntat cand ploua
ADVERTISEMENT

Celebrul astrolog Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă vremea din bătrâni. Predicția sa este valabilă pentru toată luna aprilie și are la bază calcule și semne pe care le observau înaintașii noștri de sute și sute de ani!

Vremea din bătrâni cu Mihai Voropchievici

În perioada 1-4 aprilie, Mihai Voropchievici spune că vremea va fi frumoasă dar vom avea parte de rafale destul de puternice de vânt, iar din data de 5 până în 8 aprilie, noaptea va fi frig. În zilele 9 și 10 aprilie cerul va fi acoperit de nori și va începe să plouă. Precipitațiile nu vor fi însă însemnate cantitativ.

ADVERTISEMENT

Din 11 până în 14 aprilie va fi nor și frig. Pe 15 și 16 aprilie va fi senin, iar din data de 17 aprilie și până în 20 aprilie, ziua va fi frumos și noaptea friguroasă. De la 21 până la 24 aprile se încălzește mai bine. Alternanțele cald-rece provoacă ceață, care va da de furcă șoferilor din toată țara.

Vremea din batrani cu Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici aduce vremea din batrani

Cum va fi vremea de Paște

În intervalul 25-27 aprilie vor veni din nu ploile. Pentru 28, 29, 30 aprilie, în perioada Paștelui, Mihai Voropchievici spune că cerul va fi senin, iar vremea va fi una frumoasă, după cum anunță celebrul astrolog.

ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a vorbit și despre echilibrul care stă în numele fiecăruia.

În numerologie, suma inițialelor numelui reprezintă o cifră personală a echilibrului. Calculând-o, afli cum să-ti găsești propriile puteri în fața obstacolelor vieții. Numărul echilibrului îți poate fi de ajutor atunci când treci printr-o perioadă dificilă.

Mihai Voropchievici spune că formula de calcul este foarte simplă și are în vedere inițialele întregului nume. Fiecărei litere îi corespunde o cifră. Aceasta se poate aduna până se ajunge la una singură.

ADVERTISEMENT

Numărul 2, de exemplu, reprezintă dorința de colaborare și tactul. Sunt cele mai diplomate, serviabile și amabile persoane. Numărul 2 este singura vibrație care întreține bune relații cu ceilalți. Aceasta are și puncte slabe: încearcă mereu să-și impună punctul de vedere. Numărul 2 va acționa întodeauna ținând cont de glasul inimii.