Life
notix pixel id

Mihai Voropchievici, sfat de Sfântul Andrei 2021. Ce trebuie să faci ca să atragi norocul

Mihai Voropchievici a oferit un sfat prețios pentru toate fetele. Cunoscutul numerolog știe cum poate să fie atras norocul și cum își pot afla tinerele ursitul.
29.11.2021 | 15:03
Mihai Voropchievici, sfat de Sfântul Andrei 2021. Ce trebuie să faci ca să atragi norocul
Mihai Voropchievici, sfat de Sfântul Andrei 2021. Sursă foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Se spune că în noaptea Sfântului Andrei tinerele care doresc să se mărite își pot vedea ursitul.

În funcție de zonă, acestea recurg la tot felul de metode pentru a-și putea afla norocul.

Mihai Voropchievici știe cum își pot găsi fetele sufletul pereche.

Mihai Voropchievici, sfat de Sfântul Andrei 2021. Ce trebuie să faci ca să atragi norocul

Din vremuri străvechi există o serie de obiceiuri respectate cu sfințenie. Se spune că în noaptea dinspre 29 spre 30 decembrie, fetele își pot afla ursitul. Există o seamă de ritualuri specifice fiecărei zodii.

Cunoscutul numerolog, Mihai Voropchievici, știe cum își pot afla tinerele domnișoare norocul în dragoste. Acesta le îndeamnă pe fete să pună grâu sub pernă și să spună un descântec.

ADVERTISEMENT

“Se iau 41 de boabe de grâu care se pun sub pernă. Și se spune descântecul: Voi, 41 de fire de grâu, eu voi adormi și mă voi odihni, dar mă rog la Dumnezeu să-mi trimită ursitul meu, cel ce mi l-a dat Dumnezeu”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Există și alte metode la care fetele de măritat pot apela pentru a afla ce bărbat le-a fost sortit. Tinerele trebuie să facă o pâine mică. Secretul este să se fie din părți egale, una de sare, alta de făină și apă. Cele care vor să-ți afle soarta trebuie să o mănânce înainte de culcare.

ADVERTISEMENT

“Fiind foarte sărată, ți se face sete. Ursitul vine și îți dă apă. E bine să nu aprinzi lumina ca să-ți amintești dimineața pe cine ai visat”, le-a mai sfătuit Mihai Voropchievici pe cele care vor să-și găsească un soț.

Ce trebuie să facă tinerele în noaptea Sfântului Andrei

Există o serie de alte ritualuri care sunt respectate în mai multe zone ale României. Foarte cunoscută este metoda oglinzii. Se spune că cele care urmează acest obicei pot vedea frânturi din viitor.

ADVERTISEMENT

Tânăra trebuie să se dezbrace până la brâu și să-și despletească părul. Apoi va sta între patru oglinzi. Acestea trebuie să fie dispuse paralel, două câte două.

Fata va ține în mâini câte o lumânare și va privi în oglinda din față. Se spune că în oglinda din spate va vedea secvențe din viitor și va afla cine i-a fost ursit.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri