Life

Mihai Voropchievici dezvăluie cum sunt afectate zodiile de cele patru eclipse din 2022. Cine dă lovitura

Mihai Voropchievici a dezvăluit cum vor fi afectate zodiile de cele patru eclipse care vor avea loc în 2022. Vor fi schimbări majore pentru fiecare nativ.
08.03.2022 | 22:05
Mihai Voropchievici dezvaluie cum sunt afectate zodiile de cele patru eclipse din 2022 Cine da lovitura
Mihai Voropchievici dezvăluie cum sunt afectate zodiile de cele cinci eclipse din 2022. Cine dă lovitura. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a dezvăluit cum sunt afectate zodiile de cele patru eclipse din 2022.

Rolul acestor fenomene este de „a ne schimba viața”, spune numerologul. Evoluția nu poate avea loc fără schimbare și de aceea rolul eclipselor este unul foarte important.

ADVERTISEMENT

Vor avea loc două eclipse parțiale de Soare anul acesta (30 aprilie și 25 octombrie). Vor fi și două eclipse totale de Lună (16 mai și 8 noiembrie).

Mihai Voropchievici, despre cum sunt afectate zodiile de cele patru eclipse din 2022

Mihai Voropchievici a declarat că nativii vor fi supuși unor încercări dificile, iar schimbarea adusă de acestea este foarte importantă pentru evoluție.

ADVERTISEMENT

„Şi e destul de problematic cu multă mobilizare şi trebui verificat în suflet ce prostii ai spus, dacă poţi să schimbi nişte lucruri. Universul ne bagă la probe de încercări.”, a declarat numerologul la Antena 3.

Anul acesta se diferențiază printr-o particularitate importantă, și anume schimbarea punctelor de eclipsă. Acestea sunt imaginare, dar oferă două coordonate, Nordul Nord și Nodul Sud.

ADVERTISEMENT

În timp ce primul le arată nativilor care este menirea lor și cu ce scop au venit pe lume, cel de-al doilea îi informează pe aceștia când îi așteaptă pedeapsa karmică.

„Aceste noduri sunt două puncte care se intersectează cu lumina soarelui şi cu Luna şi ne oferă nouă provocările respective.”, a mai spus Voropchievici.

ADVERTISEMENT

Prima schimbare a fost pe 5 mai 2020, iar pe 25 octombrie 2022 vine o altă eclipsă cu „lipsa valorii proprii”. În 2022, nativii vor avea succes în plan profesional și vor face bani ușor.

Semnele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) pot avea probleme cu banii în timpul eclipselor. Acestea apar din cauza unei gestionări greșite a bugetului, dar și a cheltuielilor peste măsură. Aceste zodii trebuie să fie atente la cum își gestionează banii.

Semnele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) pot avea oportunități privind noi câștiguri financiare anul acesta. Sunt șanse mari ca acești nativi să fie norocoși și în plan amoros.

Semnele de Apă (Rac, Scoprion, Peşti) au o revelație. Acestea realizează că ceea ce își doresc cu adevărat e ceva ce își doresc de mult timp și nu este vorba despre ceva material, ci sufletesc.

Semnele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) trebuie să-și reorganizeze programul de lucru, dar și cel de viață și de călătorii. Ar trebui să mediteze mai mult ca să aibă parte de armonie în viața lor.

ADVERTISEMENT