Life

Mihai Zmărăndescu de la Survivor, decis să își educe altfel fiul: ”Toată lumea știe povestea mea cu tata”

Mihai Zmărăndescu de la Survivor nu vrea să îi calce pe urme tatălui său și e decis să ofere o altă educație fiului său.
21.04.2023 | 16:45
Mihai Zmarandescu de la Survivor decis sa isi educe altfel fiul Toata lumea stie povestea mea cu tata
Mihai Zmărăndescu nu a plecat degeaba de la Survivor! Are planuri pentru fiul său și mai vrea o fată. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Zmărăndescu este un bărbat dur în ringul de MMA, dar când vine vorba de micuțul său, emoțiile primează. Inclusiv la Survivor s-a văzut cât de mult regretă că a plecat de lângă Patrick, iar nouă ne-a dezvăluit că are planuri mari pentru fiul său. Nu mai este un secret pentru nimeni că fostul Faimos a avut o relație tensionată cu tatăl său, Cătălin, astfel că are în minte exemplul de „așa nu” și știe ce vrea pentru viitorul familiei sale.

Mihai Zmărăndescu, topit după fiul său: „Mă uitam în ochii lui și mi-au dat lacrimile”

Mihai Zmărăndescu a devenit tată cu o lună înainte să plece la Survivor, iar despărțirea de fiul său a fost una mai mult decât dureroasă. Cât timp a stat în competiție, singurul regret a fost că nu-l vede pe Patrick crescând și odată întors acasă, se bucură de fiecare moment alături de micuț.

ADVERTISEMENT

Vorbește cu mândrie despre băiețelul lui, al cărui viitor deja îl programează. De altfel, Patrick este deja voinic și plin de viață, tot ce contează pentru fostul Faimos. „Bebe este foarte bine. Acum două zile mă uitam în ochii lui și mi-au dat lacrimile. Ieri am fost, i-am făcut vaccinul de trei luni și are șapte kilograme la trei luni și 66 de centimetri. Ceea ce mă face să cred că o să ajungă pe la vreo 1,90.

Că eu așa aș vrea să fie, înalt. Este și destul de grăsuț. Este și mai mare decât alți bebeluși de vârsta lui și îmi convine chestia asta, pentru că înseamnă că este sănătos. Și este foarte zâmbăreț. Este plin de viață”, ne-a spus, bucuros, Mihai Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

Mihai Zmărăndescu, adeptul metodelor moderne de parenting: „Nu vreau să fie traumatizat de reguli”

Și unul dintre lucrurile pe care Mihai Zmărăndescu și viitoarea lui soție le-au hotărât este că nu-și vor crește copilul după reguli învechite. Asta înseamnă că Patrick nu este ținut într-un glob de sticlă și, încă de pe acum, este lăsat să exploreze lumea așa cum e ea.

„Și eu cu soția mea suntem genul ăla de părinți mai moderni. Adică nu îl înfofolim, îl pigulim sau chestii de genul. Îl iau în brațe, îl pun pe picior, îl țin în fund. Vorbesc cu el, râd cu el, îl gâdil. Vreau să fie dezinvolt ca și copil. Nu vreau să fie traumatizat de reguli.

ADVERTISEMENT

Eu îl las liber, îl arunc în sus, îl pup, îl smotocesc. Acum a primit o pereche de adidași de la un client de-al meu. De abia aștept să-l încalț. Când mai crește îl pun direct cu ochelari de soare, cu șapcă în cap”, a dezvăluit Mihai Zmărăndescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Iar libertatea include și faptul că Mihai Zmărăndescu nu o să-și trateze copilul în funcție de notele de la școală. Pentru fostul Faimos există principii mult mai importante după care ar vrea ca Patrick să se ghideze.

ADVERTISEMENT

„Încă o chestie pe care vreau să o fac, nu o să mă intereseze notele lui de la școală deloc. Mă interesează să fie un băiat inteligent. Eu consider că între deșteptăciune și inteligență sunt diferențe foarte mari. El, ca inteligență, aș vrea să aibă școala vieții, în primul rând, să știe cum să se comporte cu o fată, cu familia lui, cu prietenii.

„Am planuri mari cu el”

Să știe să se comporte în societate, să se îmbrace frumos, să aibă educație din toate punctele de vedere. Sunt atâția oameni cu școală care au 10 pe linie și sunt niște oameni nu prea educați, dar oameni deștepți. Pentru mine, un om inteligent este omul care are școala vieții, care știe să se descurce în viață și să fie plăcut de toți.

(…) Pe băiatul meu o să-l duc să se tăvălească unde vrea el. Dacă nu mă lăsa mama să fiu așa dezinvolt, probabil nu mai eram persoana care sunt astăzi și eram un copil îngrădit de reguli. Nu vreau asta pentru copiii mei. Vreau să ne respecte, să fie și înțepat, să nu fie luat de fraier vreodată. O să-i dau să citească multe cărți. Am planuri mari cu el”, a dezvăluit fostul concurent de la Survivor România.

„Să moară femeile după el, să fie cel mai tare băiat”

Mai în glumă mai în serios, Mihai Zmărăndescu vrea să facă din fiul său un bărbat adevărat. Și dacă totul merge bine, luptătorul se vede și tată de fată. „Asta vreau și la băiatul meu. Să moară femeile după el, să fie cel mai tare băiat. Și așa e frumos foc de acum. Și nu că e al meu, chiar e un copil frumos și reușit. Și de aia mă face să mai fac copii. Sunt curios dacă băiatul a ieșit așa, cum o ieși o fată”.

Dar principalul motiv pentru care Mihai a visat să aibă un băiat a fost pentru că vrea să-i ofere tot ce lui i-a lipsit în familie. Relația dificilă pe care a avut-o cu tatăl său, Cătălin Zmărăndescu, cu care acum nu mai păstrează legătura, i-a servit drept exemplu de „așa nu”.

„Eu chiar mi-am dorit foarte mult băiat. Pentru că toată lumea știe povestea mea cu tatăl meu și eu am vrut să îi ofer băiatului meu tot ce nu am primit eu, din punct de vedere moral. Iubire, înțelegere, prietenie.

Să fiu lângă el în toate momentele lui din viață. Să-l iau și să-l pun la volan. Vreau să fiu cel mai bun prieten al lui. Vreau să fie mai mult decât copilul meu. De asta, acum îmi doresc o fată”, ne-a mărturisit Mihai Zmărăndescu.

Mihai Zmărăndescu a simțit că va fi tată de băiat

Deși visează la o fetiță, Mihai Zmărăndescu are bănuiala că și al doilea copil tot băiețel o să fie. De altfel, mai multe semne au prevestit sexul copilului, de la testul din bătrâni cu sarea aruncată pe cap, până la coincidențe inexplicabile.

„Dar la cum văd eu arborele genealogic, s-ar putea să fie tot băiat. Cam tragem pe băieți în familii. Și asta simt. Așa am simțit și la Patrick. De exemplu, pe Instagram ea posta numai chestii cu băieți, fără să-și dea seama.

Și o chestie care mi s-a părut foarte tare, o prietenă a venit la noi și i-a adus niște flori. Și aveau o bandă albastră. De ce? Pentru că nu mai aveau roșie. S-au legat toate chestiile astea. Dar aș vrea și o fată. Acum știu cum e să fii tată de băiat. De fată probabil că o să fiu mai sensibil. Nu o să o mai smotocesc atât, dar tot așa. Să fie dezinvoltă, mai băiețoasă”, a declarat Mihai Zmărăndescu pentru FANATIK.

„Direct campion îl fac”

Totodată, Mihai Zmărăndescu va avea grijă ca Patrick să practice cel puțin un sport, iar după ce va învăța să meargă, va avea parte și de lecții de lupte. „De la un an jumătate o să-l învăț să lovească. Vreau să meargă, că momentan abia începe să-și țină capul. Direct campion îl fac. Dacă vrea să se bată, eu îl învăț pentru el. Dacă nu, eu nu o să-i impun ce să facă.

Alege ce sport își dorește, dar e important pentru sănătatea lui și dezvoltarea lui armonioasă să facă sport. În afară de lupte, o să-l bag neapărat la înot. Asta vreau de la el. Eu consider că chestiile astea pentru școală sunt pentru societate și să te lauzi la vecini”, a susținut Mihai Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde