Life

Mihai Zmărăndescu și Kamara au cedat simultan la Survivor România. Nu mai pot de dorul copiilor

Kamara și Mihai Zmărăndescu, lacrimi și furie la Survivor România 2023. Nu mai pot să stea fără să-și vadă copii pe care i-au lăsat acasă.
27.03.2023 | 18:55
Mihai Zmarandescu si Kamara au cedat simultan la Survivor Romania Nu mai pot de dorul copiilor
Mihai Zmărăndescu și Kamara au cedat la Survivior România. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kamara și Mihai Zmărăndescu nu mai rezistă la Survivor România. Faimoșii au pierdut încă un joc de comunicare, iar dorul de copii i-a îngenuncheat. N-au mai ținut cont de nimic și au izbucnit în plâns pe nisipul din dominicană.

Mihai Zmărăndescu și Kamara, „pietrele tari” de la Survivor România, au cedat. Nu mai pot să stea fără să-și vadă copiii

Au curs lacrimi șiroaie la Survivor România 2023! Nici foamea, nici frigul și nici chiar accidentările nu dor mai tare decât lipsa copiilor pentru Mihai Zmărăndescu și Kamara. După ce în ediția difuzată de Pro TV luni, 27 martie 2023, Faimoșii au mai pierdut un joc de comunicare, au cedat.

ADVERTISEMENT

Recompensa era un apel video cu familia și amândoi au sperat că își vor vedea, în sfârșit băieții. La început, totul părea în favoarea lor. Jocul s-a jucat pe o platformă suspendată. În echipe de câte doi, ei trebuiau să reziste la înălțime, în timp ce podul era mișcat într-o parte și în cealaltă cu putere.

Deși au pornit bine, într-un final tot Războinicii au câștigat, cu 7-5, ceea ce i-a făcut pe Kamara și Mihai Zmărăndescu să-și iasă din minți la Survivor România. Niciunul nu a putut accepta situația.

ADVERTISEMENT

Mai întâi, Kamara a fost cel care l-a pus la zid pe Remus Boroiu pentru că s-ar fi dat prea mult în spectacol și nu s-a concentrat pe joc. „Sunt supărat. Am avut 5-2. N-am voie să mă supăr. Îmi spui tu când să mă supăr?”, i-a strigat el Adei Dumitru, care i-a spus să nu fie atât de nervos.

După aceea, s-a retras pe nisip și a început să plângă. Cea care l-a consolat a fost tot Faimoasa. „Nu se poate, mă, așa ceva. Nu se poate. Cum? Când o să mai fie? Că apel video era acum doar. Nu mai avem nicio șansă la nimic.

ADVERTISEMENT

Asta era, apel video. Ce altceva poate să mai fie? Nu se repetă. Era singura dată când puteam să vorbesc cu Leon și atât”, a spus Kamara, care l-a lăsat acasă pe fiul său bolnav și pentru a cărui cauză a mers la Survivor România.

Mihai Zmărăndescu, sfâșiat de durere după ce a pierdut ocazia să-și vadă fiul în vârstă de doar două luni

Pe cealaltă parte, Mihai Zmărăndescu nu mai poate fără fiul său, Patrick. Sfâșiat deja de durere și cu apăsarea că a plecat de lângă bebelușul care de curând a împlinit două luni, luptătorul nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

ADVERTISEMENT

„Hai, măi, frate, joc de doi, să jucați amândoi, că nu mai pot să stau fără să-mi văd băiatul! A cincisprezecea oară când pierd aici! Nu mai pot! Iar am zis, mă, că nu o iau pe asta. Pe Ștefania, și a căzut aia de 15 ori, ca pleașca-n apă, frate! N-am cum să aduc singur punctul ăla de acolo cu echilibrul!”, a spus Mihai Zmărăndescu imediat după joc.

De asemenea, Faimosul și-a spus durerea și în fața prezentatorului Survivor România, Daniel Pavel: „Nu mai pot să pierd jocuri de comunicare. Vreau și eu să-mi văd băiatul. Acum știam că este pe video și puteam să-l văd cât a crescut. 

Eu deja mă simt vinovat de când am plecat că n-am asistat la creșterea lui. Îmi doream atât de mult. Dacă nu pot prin apel video, vreau să-i spun soției și copilului meu că-i iubesc din tot sufletul meu. Indiferent cât mai rămân aici, cu sufletul sunt alături de ei. Este foarte dureros. Îmi pare rău că plâng, dar când ai copil acasă, instinctul patern crește de la zi la zi, mai ales că nu-l vezi”.

ADVERTISEMENT
Tags: