Life

Mihai Zmărăndescu și Remus de la Survivor România, bătaie ca-n filme! Și-au cărat pumni și picioare! Video

Remus Boroiu și Mihai Zmărăndescu de la Survivor România s-au bătut. Culmea, înainte să ajungă ca acum, la cuțite, în jungla din Dominicană.
21.03.2023 | 12:17
Mihai Zmarandescu si Remus de la Survivor Romania bataie can filme Siau carat pumni si picioare Video
Remus Boroiu și Mihai Zmărăndescu de la Survivor România, implicați în bătaie / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Remus Boroiu și Mihai Zmărăndescu de la Survivor România se cunosc de ani buni și, la un moment dat, chiar erau amici. Ba chiar, luptătorul care, acum, e în echipa Faimoșilor, colabora cu bărbatul pe care, de curând, l-a umilit public. Colaboarea lor, una pornită din amiciție, se poate vedea și într-un video în care Zmărăndescu îl învață să lupte pe Boroiu.

Remus Boroiu și Mihai Zmărăndescu de la Survivor România s-au luat la bătaie

Acum un an, Remus Boroiu și Mihai Zmărăndescu de la Survivor România s-au luat la bătaie. Ei au avut ocazia să filmeze împreună pentru canalul de youtube al luptătorului. Iar filmarea cu pricina este una educativă. În sensul că Zmărăndescu îl învață de actual coleg din echipa Faimoșilor cum să lupte.

ADVERTISEMENT

Iar Mihai Zmărăndescu, după ce i-a pus mănușile de box, l-a învățat cum să lovească cu putere. Iar Remus Boroiu, cu masa musculară impresionantă pe care o are, a învățat repede tehnicile de lovire.

”Foarte bine”, striga Mihai Zmărăndescu către Remus, impresionant de forța și explozia loviturilor. Situația s-a repetat și în cazul loviturilor de picior, culturistul dovedind că se pricepe și să se bată, nu doar să tragă ”de fiare”.

ADVERTISEMENT

Apoi, cei doi sau apucat să exerseze o serie de tehnici de luptă la sol. ”A fost foarte bine, Remus! Ai învățat-o, e o priză foarte nasoală”, spune, la un moment dat, Mihai Zmărăndescu, cu respirația tăiată. Și, normal, a urmat antrenamentul de sparing.

Iar acolo și-au cărat, reciproc, pumni, picioare și alte lovituri. Exact ca-n filmele ”cu bătăi” de la televizor. Fără să se rănească, totuși, cei doi controlându-și forța cât să nu se întâmple vreo nenorocire.

ADVERTISEMENT

La un moment dat chiar, Remus Boroiu l-a luat pe sus pe Mihai Zmărăndescu, s-au tăvălit minute bune. Doar că experiența, încinsă de altfel, s-a lăsat și cu puțin sânge. Chiar puțin, Remus, luat de val, ajungând să se lovească în stâlpii ringului și să se zgârie urât la cot.

Remus Boroiu: ”Să fie smardoi pe stradă”

După sparing, Remus Boroiu și Mihai Zmărăndescu de la Survivor România au discutat despre experiența de tip MMA pe care au avut-o. Dovedind sportivitate, culturistul care e acum în echipa Faimoșilor a explicat că îi plac sporturile de contact, dar că niciodată ”bătaia” nu trebuie dusă în stradă.

ADVERTISEMENT

”Niciodată sportivitatea nu este despre cine e mai tare”, explică Boroiu. ”Sper să se inspire toți copiii din ceea ce spui tu acum. Mai ales cei cu vârste sub 18 ani și care vin în sala de sport să învețe să se bată pe stradă. Iar asta e chiar greșit”, spune și Mihai Zmărăndescu.

Remus Boroiu și Mihai Zmărăndescu de la Survivor România
Remus Boroiu și Mihai Zmărăndescu de la Survivor România, sesiune de sparing/ fotomontaj: Fanatik

”Vor să fie smardoi pe stradă. Dar, de fapt, sportul de contact te disciplinează și îți dă încredere. Pe stradă vor ataca cel mai des oamenii care nu au încredere în ei. Dau de frică. Dau pentru că nu au încredere că pot gestiona situația. În momentul în care ai încredere în tine, ești pregătit să nu încasezi, dar vei rămâne stăpân pe sine.

Doar în ultimul moment, eventual, aplici violența. Dar în rest, ești în banca ta. Așa am învățat eu, așa mi-au mai spus maeștri cu care am vorbit și așa simt eu”, mai spune Remus Boroiu în discuția sa cu Mihai Zmărăndescu de după sparing.

Remus Boroiu și Mihai Zmărăndescu, scandal în jungla de la Survivor

Chiar dacă se cunoșteau de dinainte și păreau că s-au înțeles foarte bine, cei doi Faimoși au fost în mijlocul unui scandal uriaș la Survivor România. Mai exact, într-una dintre seri Remus Boroiu și Mihai Zmărăndescu de la Survivor s-au certat ca la ușa cortului.

În ciuda sportivității de care vorbiseră cu ceva timp în urmă, cei doi și-au aruncat cuvinte grele. ”Băi, băiatule! Băi, umflatule! Băi, ginecomastie (mărire în volum a sânului la bărbat, n. red.)! Uită-te la mine când vorbesc cu tine! Băi, a cincea femeie din ”Ministerul femeilor” (aluzie la grupul Faimoaselor de la Survivor România, n. red.). Uită-te la mine! Dacă e bărbat să se uite”, sunt vorbele lui Mihai Zmărăndescu aruncate în direcția lui Remus Boroiu.

Schimbul de replici a degenerat, iar Mihai Zmărăndescu a concluzionat după ce l-a umilit verbal pe Remus Boroiu. ”Ești fals rău de tot! Ești fals”, i-a mai aruncat Mihai Zmărăndescu lui Remus Boroiu, de față cu toți Faimoșii de la Survivor România.

ADVERTISEMENT