Life

Mihail Kovali, număr incredibil de magie, în semifinala Românii au talent. L-a ridicat pe Smiley în aer: „Pavele, zbor?”

Mihail Kovali a pus în scenă un număr de magie incredibil în cea de-a doua semifinală Românii au talent. L-a ridicat în aer pe Smiley, iar acestuia nu i-a venit să creadă.
20.05.2022 | 22:43
Mihail Kovali numar incredibil de magie in semifinala Romanii au talent La ridicat pe Smiley in aer Pavele zbor
Smiley, ridicat în aer în semifinala Românii au talent. Foto: capturi Pro TV/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihail Kovali a revenit pe scena Românii au talent, pentru cea de-a doua semifinală, cu un număr incredibil de iluzionism. L-a ridicat în aer pe Smiley, iar jurații au rămas impresionați.

Mihai Kovali, număr de magie incredibil, în semifinala Românii au talent. L-a ridicat pe Smiley în aer

Mihail Kovali este unul dintre semifinaliștii Românii au talent. În semifinala concursului, el a pus în scenă un număr de iluzionism greu de crezut.

ADVERTISEMENT

Mihail, care a deprins tainele magiei de la bunica lui, i-a inclus în momentul său pe Andi Moisescu și pe Smiley. Dacă juratului show-ului i-a demonstrat că o fotografie aleatorie din telefonul său poate ajunge pe un șevalet în doar câteva minute, iubitul Ginei Pistol a jucat un rol foarte important.

Semifinalistul i-a cerut artistului să urce pe scenă, l-a așezat pe spate pe o masă, apoi l-a ridicat în aer. Lui Smiley nu i-a venit să creadă că acest lucru se întâmplă cu adevărat.

ADVERTISEMENT

„Pavele, zbor, mă? Tată, m-ai văzut? Zi, mă, am zburat? Să-mi trimiteți filmarea”, a spus Smiley.

smiley românii au talent semifinală
Smiley a fost ridicat în aer.
Foto: captură Pro TV

„Doamne, zici că a fost curcan la cuptor!”, a glumit Pavel Bartoș.

Care a fost reacția juraților?

Jurații Românii au talent au rămas impresionați de numărul de iluzionism al lui Mihail Kovali. Dragoș Bucur a glumit și a spus că el este de părere că semifinalistul a avut o înțelegere cu colegii lui.

ADVERTISEMENT

„Eu suspectez că te-ai înțeles cu Andi și cu Bobo. Mă, eu sunt sincer, da? Trebuie să văd. Eu cred că te-ai vorbit cu Bobo și cu Andi. Trebuie să ajungi în finală, să vă ce faci acolo, frate!”, a fost reacția lui Andi Moisescu.

„Mi-a plăcut foarte mult. M-a impresionat prestația lui. Bravo!”, a spus și Mihai Bobonete.

Tags: