Fotbal intern

Mihăilă a vorbit după clipele de coșmar trăite la Poli Iași – U Craiova: „Rus îmi scrie săptămânal”

26.11.2018 | 18:48
Mihaila a vorbit dupa clipele de cosmar traite la Poli Iasi  U Craiova Rus imi scrie saptamanal

Valentin Mihăilă a trecut prin momente de coșmar la Poli Iași – U Craiova, rămânând inconșitent pe gazon după ce Laurențiu Rus l-a lovit cu antebrațul în gât. Puștiul Craiovei a trecut peste nefericitul incident și nu-i poartă pică celui care l-a accidentat.

Mai mult, Mihăilă se gândește numai la meciul pe care Craiova îl va disputa luni seara cu Botoșani. Oltenii au pierdut fiecare din precedentele lor șase deplasări la Botoșani, dar Mihăilă se gândește la o victorie la scor pentru echipa sa.

Mihăilă a vorbit după clipele de coșmar trăite la Iași

„Ne aşteaptă un meci foarte greu şi sperăm ca terenul să ne ajute să ne facem jocul şi să luăm cele trei puncte. Sper să spargem gheaţa la Botoşani, să câştigăm la scor dacă se poate. Acum sunt foarte bine, nu am nicio problemă, am fost la echipa naţională, am avut acolo vreo trei meciuri, deci sunt apt.

Până la urmă, fotbalul este un sport de contact şi nu vreau să-l învinovăţesc pe Rus. Vorbeşte cu mine în fiecare săptămână, îmi scrie, vrea să vadă dacă sunt bine. Am înţeles că are nouă etape de suspendare, au trecut două… Nu ştiu dacă a fost mare pedeapsa sau a fost mică, nu mă interesează şi vreau să trec peste acest subiect“, a declarat Valentin Mihăilă.

Craiova e neînvinsă de nouă meciuri

U Craiova este neînvinsă de nouă meciuri în toate competițiile, dar vine la Botoșani fără Ivan Martic și fără Alexandru Mitriță, ambii suspendați. De cealaltă parte, Botoșani are un nou antrenor pe banca tehnică, în persoana lui Liviu Ciobotariu, cel care i-a luat locul lui Costel Enache, ajuns la Astra Giurgiu.

Botoșani a căzut pe locul 13 în acest moment, dar are mai multe goluri înscrise decât Sepsi și Gaz Metan, două dintre formațiile aflate pe poziții de play-off.