Fotbal intern

Mihăilă, mesaj pentru FANATIK după nota 10 primită: „Sper să nu fie ultima dată când se întâmplă!”. EXCLUSIV

Mihaila mesaj pentru FANATIK dupa nota 10 primita Sper sa nu fie ultima data cand se intampla EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă, eroul cu trei goluri din meciul cu Finlanda (UEFA i-a luat unul dintre goluri, al treilea, trecându-l ca autogol în dreptul finlandezilor), a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK, după nota de 10 primită. Atacantul Universității Craiova s-a bucurat de calificativul primit și speră să nu fie ultima notă de acest gen din partea FANATIK.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,91 este cota pentru victoria României la meciul cu Suedia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Mihăilă: „Sper să nu fie singura mea notă de zece în Fanatik!”

Valentin Mihăilă a rămas plăcut surprins pentru nota de 10 primită din partea FANATIK și speră să nu fie singura pe care o va primi de acum înainte: „Nu știam că am luat 10. Este o surpriză foarte plăcută pentru mine. Mă bucur mult pentru această notă. Sper să nu fie singura mea notă de 10 în FANATIK”.

Imediat după meci, Mihăilă a vorbit despre partida impecabilă pe care a făcut-o împotriva Finlandei: „Sunt foarte fericit pentru această victorie. Îi dedic victoria lui Rațiu, care a avut un moment dificil în familie și care a avut tăria de caracter să joace astăzi. Mă bucur că domnul Pițurcă a plecat de la stadion fericit și sper să-mi fac treaba cât mai bine și la echipa de club”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să continui pe același drum, iar la Irlanda de Nord să facem o figură frumoasă. Chiar vorbeam cu tata și cu Mirel Rădoi și le ziceam că mi-aș dori să câștigăm la diferență de 3 goluri”, a mai spus Mihăilă.