Fotbal intern

Mihăilă, prima reacție după ce a leșinat pe teren în urma loviturii primite în gât de la Rus! „Totul este în regulă acum”

Mihaila prima reactie dupa ce a lesinat pe teren in urma loviturii primite in gat de la Rus Totul este in regula acum

Valentin Mihăilă a oferit prima reacție după ce a leșinat pe teren în urma loviturii primite în gât de la Rus în timpul partidei Poli Iași – Universitatea Craiova! Jucătorul oltenilor a fost dus de urgență la spital acolo unde a trecut prin mai multe teste medicale pentru ca doctorii să fie siguri asupra diagnosticului. Starea lui Mihăilă s-a îmbunătățit destul de repede și acum fotbalistul este în afara oricărui pericol.

A și postat pe o rețea de socializare un mesaj pentru fanii Universității și susținătorii lui. Mihăilă a mulțumit tuturor pentru grijă și a transmis că totul este în regulă în urma controlelor făcute la spital. “Mulțumesc mult tuturor pentru mesajele de încurajare primite. Apreciez tot sprijinul! Totul este în regulă acum” a scris Valentin Mihăilă pe Facebook.

Mihăilă, prima reacție după ce a leșinat pe teren în urma loviturii primite în gât de la Rus! Mesajul
Mesajul postat de Valentin Mihăilă după accidentarea suferită în timpul partidei Poli Iaşi – Universitatea Craiova

De altfel și doctorii care l-au luat în primire pe Valentin Mihăilă au mers pe aceeași idee. Jucătorul a leșinat, dar starea lui s-a îmbunătățit considerabil.

“Este recuperat în totalitate. A făcut toate investigaţiile necesare, pentru a evita o anumită afecţiune ascunsă. A rămas la Iaşi, sub supravegherea unui medic de la Poli, şi a făcut investigaţii suplimentare, tomograf, iar starea lui este foarte bună. Era foarte bine încă din momentul în care ajunsese la spital. Avea o jenă la nivelul mandibulei, avea o mică durere la braţ, pentru că a căzut cu capul pe braţul stâng, însă totul este ok. Cred că în două-trei zile o să fie 100% apt pentru antrenamente fără probleme”, a declarat Claudiu Stamatescu, medicul Universității Craiova, pentru o televiziune de sport.

Cum s-a întâmplat totul

Faza care a speriat pe toată lumea a avut loc în minutul 10 al partidei de la Iaşi. Laurențiu Rus l-a lovit pe Valentin Mihăilă cu antebraţul în şi acesta căzut la pământ. Aproape imediat jocul a fost întrerupt şi mai mulţi jucători au cerut ajutorul echipelor medicale.

  • 10 partide a bifat până acum Valentin Mihăilă în tricoul Universităţii Craiova